World is House Music

World is House Music este un blog de divertisment, unde te poti retrage pentru a afla cele mai tari noutati in materie de muzica, atat din tara cat si din strainatate. Articolele tin, in mare parte, de domeniul muzicii.

Tema aleasa este una simpla, in care se imbina armonios culoarea rosie cu albul. Categoriile nu sunt foarte dezvoltate, insa, World is House Music ofera vizitatorilor sai si un mic loc de distractie, punandu-le la dispozitie si un mic joc pentru momentul in care acestia doresc sa ia o pauza de la cititul articolelor.

Ceea ce face si mai placuta lectura pe acest blog este ca poti asculta si muzica, care este atasata articolelor sau iti poti descarca muzica direct de pe acest blog. Stilul de a scrie e unul placut care atrage comentarii, chiar si cele mai importante subiecte fiind tratate pe intelesul tuturor. De asemenea, paginile din meniu chiar isi au locul, acesta castigand o multime de puncte datorita unor pagini ca: Parerea ta sau Contact.

Ceea ce este foarte placut este ca logo-ul blogului este unul foarte placut si simplu, incadrandu-se foarte bine cu tema blogului. Noutatile sunt pozitionate in dreapta astfel incat sa fie la indemana fiecarui cititor. Acesta foloseste sidebar-ul cu articole recente pe care il intalnim la majoritatea blog-urilor. Deoarece nu este un blog personal, ci mai degraba unul profesional, nu este nevoie de prezenta unui blogroll.

Titul blog-ului este unul sugestiv, fiind o varianta care atrage o multime de cititori din domeniul muzicii si nu numai.

Cel mai mare atu al blog-ului este dat de prezenta imaginilor, deoarece acestea nu incarca ochiul prin mult scris si atrag foarte multe vizualizari. Structura blog-ului este una usoara si lipsita de reclame, acest lucru fiind un plus, deoarece scade timpul de incarcare al blog-ului. Design-ul este unul simplu, alb cu rosu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*