Vrei sa afli care este jobul cel mai bine platit din Romania? La Manequeen poti descoperi!

Manequeen

Mi-a fost foarte greu sa gasesc un job dupa ce am terminat facultatea, desi tot timpul aveam impresia ca dupa facultate voi avea un job imediat. Dar situatia actuala din Romania nu mi-a permis sa fac asta …

Asadar, am ajuns sa am impresia ca am facut facultatea degeaba, daca nici cu studii superioare nu ma apreciaza nimeni si nu mi se ofera un job pe masura. In Romania, pentru a munci in domeniul in care ai terminat facultatea ar trebui sa ai tot felul de relatii si cunostinte. Altfel, nimeni nu te baga in seama.

Nu mi-a placut deloc aceasta situatie, mai ales ca sunt sigura ca multe femei din Romania au fost in locul meu si le-a fost dificil sa gaseasca un job care sa le ofere o viata cat de cat decenta.

Ce iti pot spune despre locul de munca platit foarte bine in Romania

Doar nu crezi ca m-am resemnat cu acea situatie si am stat asa, pur si simplu, nu? Sunt femeie, stii si tu foarte bine ca noi nu renuntam niciodata pana nu iese totul exact asa cum am planuit.

Nici in situatia de fata nu a fost diferit, pentru ca m-am straduit sa caut jobul potrivit, pana in momentul in care l-am gasit la Manequeen. Si … surpriza! Nu este doar un job bine platit, este cel mai bine platit job din toata Romania. Cam cat de bine? Intre 1.000 si 15.000$ lunar!

Manequeen

Dupa ce am cautat atata timp, mi-am dat seama ca locul de munca de care am avut nevoie mereu era cel de model de videochat de la Manequeen. Din momentul in care m-am angajat aici am stiut ca ma aflu in locul potrivit. Cum? Pentru ca mi s-a oferit atentie, mi s-au oferit conditii de munca luxoase si bonusuri peste bonusuri, pentru a mi se arata ca sunt o parte importanta a studioului, nu doar o simpla angajata.

Vrei sa stii tot ce am primit eu ca si angajata la Manequeen? Nu au fost doar castigurile mari, crede-ma!

Faptul care mi-a demonstrat ca nu sunt tratata precum o simpla angajata precum la vechile locuri de munca a fost ca am primit mai mult de un salariu saracacios de 1.000 de lei si cateva reprosuri care sa-mi strice ziua.

Manequeen mi-a dovedit ce inseamna profesionalismul si care este sensul unui adevarat angajator, prin faptul ca m-a ajutat sa am un castig lunar de 3.000$! Iar asta nu a fost tot, pentru ca dupa cum am spus, sunt o parte importanta a studioului, ca si celelalte fete, de altfel.

Manequeen

Asadar, pentru a-mi arata recunostinta si multumirea ca m-am angajat la studio, Manequeen m-a premiat lunar cu bonusuri de milioane, care m-au incantat si m-au facut sa ma simt ca in paradis. De la rochii Poema, pana la pantofi si genti Musette sau bijuterii Swarovski, Manequeen s-a ocupat de toate detaliile pentru a-mi oferi aceste lucruri care sa ma faca sa imi amintesc mereu cat sunt de importanta.

Manequeen

Totodata, desi comisionul incepe de la 50% din incasari si ajunge la 70%, Manequeen mi-a oferit un comision de 60% chiar din prima luna, pentru a ma ajuta cu problemele financiare! Un angajator care se intereseaza de binele angajatilor sai, asa da! Nu am mai intalnit asa angajatori pana acum.

Manequeen

Ca sa nu mai spun ca am parte de cele mai performante aparaturi, dotarile tehnice de ultima ora si cel mai luxos studio din toata Romania! Ce spui, inca ti se pare ca exista loc mai benefic decat Manequeen? Eu nu cred.

1 comentariu

  1. Veniturile lunar sunt principalul motiv pentru care multi dintre noi ne angajam, lasand la o parte dezvoltarea profesionala, iar daca videochatul este un domeniu care iti poate garanta un venit destul de mare, de ce nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*