Unghiile tehnice-solutia frumusetii

testOrice femeie trebuie sa aiba unghiile cat se poate de ingrijite pentru ca acestea reprezinta asa cum se spunea inca din popor: cartea de vizita a unei femeie. Si da! O manichiura frumoasa, niste unghii frumoase spun foarte multe despre personalitatea si viata unei femei. Mainile sunt cele care scot in evidetna frumusetea.

Unghiile aplicate cu gel au devenit un adevarat trend in ziua de astazi deoarece majoritatea femeilor au incercat cel putin o data sa experimenteze unghiile cu gel. Este si normal sa se intample acest lucru dat fiind faptul ca acest tip de manichiura este foarte frumoasa si aduce numeroase avantaje. Spre deosebire de clasica manichiura, acum sunt foarte multe tehnici prin care au rolul de a infrumuseta o femeie.

In ziua de astazi unghiile pot reprezenta o adevarata arta avand in vedere multitudinea de moedele personalizate in functie de persoana si de gusturile ei. Este important sa alegem o persoana specializata care sa ne faca exact ceea ce ne dorim, aici unghii tehnice. Gama foarte variata de posibilitati referitoare la culori, forma unghiei sau modelul ales. Exista numeroase avantaje ale acestei optiuni. Iata de ce este mai avantajos sa iti pui unghii tehnice decat sa iti faci o manichiura simpla:

In primul rand, nu putem sa comparam rezistenta unghiilor. Unghiile tehnice sunt mult mai rezistente decat cele natural pentru ca sunt mai groase. De asemenea, unghiile natural nu pot sa creasca foarte mult pentru ca sunt fragile, se rup sau se deterioreaza. De asemenea, prostul obicei de a-ti roade unghiile va disparea odata cu aplicare unghiilor cu gel.

Nu vei mai fi predispusa sa ai un french gresit si va ramane perfect intotdeuna cat timp ai aplicate unghiile. Iti vei indeplini visul de a avea un french  perfect pentru cateva saptamani si nu se va strica. Mai mult, acum nu trebuie sa mai ai atata grija de unghii cum o faceai cand aveai o manichiura clasica pentru ca unghiile sunt foarte rezistente, tari si nu se va duce absolut nimic de pe ele.

In cazul in care te-ai straduit pana acum sa ai unghii lungi insa nu ai reusit pentru ca nu iti permit asta, ai unghiile fragile si foarte moi iar la orice gest ele se pot rupe, acum ai ocazia sa ai unghiile lungi. Unghiile tehnice se pot aplica in functie de dimensiunea pe care o doriti iar daca va puneti unghiile la dimnesiuni normale, ele vor creste in mod natural in acelasi ritm in care cresteau pana sa apelezi la unghiile tehnice.

De asemenea, unghiile tehnice pot avea anumite modele si aplicatii care nu pot fi aplicate pe o manichiura clasica. Un alt avantaj al aplicarii unghiilor tehnice este acela ca tin mult mai mult decat lacul de unghii. Mai mult, daca porti un frech timp de 2 saptamani, de exemplu si te-ai plictisit de el si iti doresti sa pui un las peste unghiile tehnice o poti face fara nici o retinere. In momentul in care vei dori sa stergi lacul, modelul va ramane intact. De asemenea, lacul de unghii se va usca mult mai repede pe un strat de gel decat pe o unghie normal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*