Treburile casnice in cuplu

int(254)Am fost obisnuiti de-a lungul timpului ca femeile sa fie singurele care fac treburile casnice si au grija de tot ceea ce inseamna gospodarie sau casa. Asa ne-a invatat societatea in urma cu ceva vreme. Stim ca acum lucrurile sunt cu totul altfel si ca femeile au aceleasi drepturi ca si barbatii. Ele pot sa munceasca in orice domeniu si sa isi faca ce cariera aleg ele.

In aceeasi masura trebuie sa vorbim si despre treburile casnice care ar trebui sa fie si ele facute in mod egal sau cel putin femeia sa fie ajutata in casa.

Problema treburilor casnice apar de foarte multe ori mai ales atunci cand tinerii convietuiesc impreuna. In momentul in care doi tineri aleg sa isi consturiasca un drum impreuna trebuie sa discute inainte de toate problemele.

Asadar, chiar daca unii detesta sa faca curatenie, partenerii trebuie sa ajunga un acord comun pentru a convietui impreuna. Pentru acest lucru trebuie sa va organizati si sa stiti cine si ce face si cand face. Poti chiar sa scrii un program despre ceea ce trebuie sa faca fiecare dintre voi si s ail lipiti undeva la vedere de unde sa il vedeti in fiecare zi si sa va aminteasca de sarcinile pe care le aveti.

Incearcati sa va faceti sarcinile fiecare indiferent cat sunteti sau nu de priceputi. De asemenea, puteti sa va impartiti treburile in functie de ce stiti sa faceti mai bine pentru ca toate sa iasa perfecta. Asadar, daca sotul stie sa dea cu aspiratorul si face bine acest lucru puteti sa ii lasati lui aceatsa sarcina.

Daca aveti scris ce aveti fiecare de facut nu va ramane cale de itnaorcere deoarece scrie negru pe alb care sunt sarcinile fiecaruia. Si de asemenea, in momentul in care ati fost fost de acord cu sarcinile, veti lipi foaia acolo unde trebuie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*