Totul despre pietrele pretioase

Poate nu stiai dar pietrele pretioase au puteri mari asupra dragostei. Fie le porti ca si accesorii sau le raspandesti prin casa tot isi vor face efectul. Bineinteles ca esti foarte curioasa sa afli ce trebuie sa porti pentru a avea parte de dragostea si loialitataea partenerului tau.

In primul rand turcoazul este cel care te ajuta atunci cand esti in momentele de cumpana. Daca trebuie sa vorbim despre violenta domestica sau agresiuni acestea pot inceta atunci porti turcoaz. Aceasta piatra semipretioasa te poate ajuta si sa iti gasesti intelepciunea, intelegerea si calmul in relatia cu partenerul.

Safirul alunga gandurile negative care pot provoca diverse certuri. De asemenea persoana care poarta safirul are spiritul deschis fiind de ajutor in mentinerea relatiei cu partenerul dar si cu cei apropiati. Sa nu mai spunem ca te ajuta sa treci si peste greselile celui pe care il iubesti.

Agata albastra aduce armonia in casa voastra. Are rolul de a absoarbe energiile negative aducand atasament si intelegere in relatia de cuplu. Ajuta si la intensificarea dorintei sexuale.

Citrinul are puterea de a alunga resentimentele. Iti insipira doriinte sexuale puternice fata de persoana pe care o iubesti. De asemenea are puterea de a detecta nemultumirile partenerului tau ajutandu-te sa il linistesti c intelepciune si calm.

Jasperul verde are rolul  reinvia senzualitatea. El echilibreaza viata amoroasa care a trecut prin anumite dificultati. De asemenea ii incurajeaza pe cei casatoriti sa isi faca cat mai des cadouri si complimente. Improspateaza si sarmul feminin favorizand intimitatea si senzualitatea.

Agata verde te ajuta sa iti straesti pasiunea. Ea ofera pace sufleteasca si bunastare persoanelor care se iubesc. Reinvie si dorinta pierduta, favoizand impacarea cuplului dupa o cearta, incurajandu-i pe cei care se iubesc sa fie mut mai atenti in relatie. Se spune ca aceste bijuterii cu agata verde “ii leaga” pe oameni cu insemnul dragostei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*