Top 4 sfaturi pentru a gasi in timp util invitatii de nunta la pret acceptabil

Se spune ca ce este frumos te va costa la buzunar cat sa simti din plin achizitia. De fapt, alegerile intelepte – bine gandite – te pot ajuta sa faci sa existe un echilibru intre pret, calitate si  ceea ce iti permiti sa achizitionezi. Cand vine vorba de invitatiile de nunta, avand in vedere cat de multe investitii faci pentru acest eveniment, este clar ca iti vei dori ceva mai ieftin. Asta nu trebuie sa insemne si de calitate scazuta.

Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa gasesti invitatii de nunta ieftine:

Alege un font negru, simplu, clasic

In acest caz invitatia trebuie sa fie alba, cel putin partea de interior. Este una din cele mai comune alegeri, de altfel cea care presupune cel mai mic pret pentru printarea textului. Insa nu ai nimic de pierdut astfel. Poti insa da compensezi cu un stil care sa iasa in evidenta.

Cauta online

In varianta moderna de achizitie, sa cauti online invitatiile de nunta iti asigura in egala masura atat diversitate, cat si preturi mici. Este cu mult mai usor sa gasesti acel ceva ce se potriveste cu gusturile tale ca si stil, insa si cand vine vorba de buget si cat esti dispusa sa cheltuiesti pentru asta. Cu un singur click vei gasi modele, stiluri si preturi diferite. Poti si sa comanzi online, fara grija ca vor costa mai mult – castigul este ca nu te limitezi la magazinele locale si preturile impuse de acestea.

Cumpara mai multe

Un alt secret care sa te ajute sa obtii un pret mai bun pentru invitatiile de nunta se refera si la cantitate. Asadar, cu cat cumperi mai multe bucati, cu atat este mai avantajos la pret. Din fericire, la acest capitol ai de castigat in mod direct, avand in vedere ca invitatiile sunt necesare pentru fiecare cuplu/invitat in cadrul evenimentului, deci numarul nu este tocmai modic.

Cauta varianta la pachet cu plicul

Sau alege plicul simplu, alb, clasic. Detaliile fac marile diferente la pret si printre acestea se numara si plicurile ce insotesc invitatiile in sine. Poti de asemenea sa mergi pe ideea de a completa chiar tu cu ceva detalii; spre exemplu funditele, elemente clasice ce inchid invitatia le poti adauga chiar tu, mici, satinate si delicate fundite ce au nevoie de rabdare pentru a fi realizate.

Din aceeasi categorie se numara si ideea de a combina culori, de a face contraste, indiferent ce tip de invitatie alegi si indiferent la ce nivel faci aceasta combinatie cromatica. In orice caz, este o modalitate de a capta atentia si deci implicit invitatia are sanse sa fie placuta vizual.

Invitatia de nunta ieftina nu trebuie sa insemne cel mai simplist stil posibil sau o calitate scazuta. Ai in vedere faptul ca aceasta este si prima ca simbol al evenimentului, primul element supus criticilor invitatilor tai, un simbol pentru tematica nuntii, deci merita o atentie deosebita in alegere. Doar ca ieftin poate insemna cu lejeritate o alegere inteleapta ce tine cont de detalii, cele care de altfel iti echilibreaza pretul final.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*