Tehnici de masaj

Masajul poate fi o adevarata arta, trebuie doar sa stim sa folosim tehnici si produsele speciale pentru a avea parte de rasfat si relxare. La masaj trebuie sa recurga fiecare persoana indiferent ca are sau nu o problema. Exista masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj sportiv, masaj aromatic, reflexoterapia, masaj oriental,  deci, masaj pentru toata lumea. Recurgem la masaje profesioniste atunci cand avem nevoie de unul anticelulitic, terapeutic sau de orice alta natura.

Masajul de relaxare

Este masajul care include foarte multe forme de masaj si care difera prin miscari si tehnici fara de alt tip de masaj. La acest tip de masaj, se folosesc miscari lente, blande, relaxante si cu tehnici cat mai usoare.

Mesajul terapeutic

Este tipul de masaj folosit pentru recuperare. Este considerat un fel de tratament paramedical care ajuta stimularea si restaurarea unor functii normale din organism si care se practica dupa accidente pentru a reface si stimula muschii, ligamentele, tendoanele sau alte zone afectate.

Masajul sportiv

Masajul sportiv este acel masaj care se practica la antrenamentele fizice din timpul sporturilor de performanta. Aceste masaje imbunatateste performantele persoanei sportive.

Masajul aromatic

Este masajul pentru care se folosesc uleiuri esentiale pentru aromaterapie si care foloseste tehnici de masaj blande pentru relaxare si pentru a stabilita echilibrul si legatura dintre minte si corp. Acest tip de masaj mentine echilibrul intre sanatatea fizica a unei persoane si sanatatea emotiala a acesteia.

Reflexoterapia

Acest tip de masaj este unul special, deoarece foloseste anumite tehnici de masare. Se folosesc tehnici de apasare pentru a stimula anumite puncte reflexologice de la nivelul picioarelor. Masarea picioarelor este foarte importanta deoarece induce o stare puternica de relaxare si stimuleaza zone din organism.

Masajul oriental

Este un tip de masaj asiatic care ajuta la eliberarea tensiunii si a stresului. De asemenea, este folosit pentru combaterea disconforturile create de anumite afectiuni si dureri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*