Te interesează să experimentezi relaxarea altfel? Vezi aici mai multe despre picturile pe numere

pictura pe numere Pictorulfericit

Poate că nu te-ai gândit vreodată că pictând te vei relaxa. Unii încearcă metoda sportului, alții preferă o baie lungă după o zi obositoare. Există atât de multe metode care să te ajute să te simți mai bine. Încearcă și pictură. Chiar dacă nu ești neapărat talentat în acest sens și nu te vezi pictând la liber, există o altă opțiune. Se numește pictura pe numere!

Conceptul acesta nu mai este unul străin nouă. Dacă ai auzit de pictat ghidat de numere, atunci știi despre ce este vorba. Ai în fața ta o pânză de bumbac imprimată cu o schiță. Toată înșiruirea aceea de numere înseamnă o corespondență făcută cu numerele culorilor din kitul de pictură. În locul indicat aplici culoare, respecți conturul și pictezi bucată cu bucată. În final vei reuși să obții un tablou perfect. Pentru detalii, vezi aici.

Pictează ceva de sezon sau încearcă o extravaganță

Pentru cei care sunt la prima lor încercare de a picta, trebuie spus că este de preferat să fie ales un kit de pictat cu un grad redus de dificultate. În acest sens, în cadrul magazinului online pictorulfericit.ro sunt notate și aceste nivele cu un număr de la 1 la 5. Alege corespunzător și pe măsură ce această activitate o vei dori repetată, crește nivelul.

Poți alege picturi pe numere cu flori – o varietate de flori de la floarea-soarelui la maci, bujori, liliac etc. – cu mașini, peisaje, orașe și nu numai. Sunt categorii dedicate lui, ei sau copiilor printre altele. Poți alege ceva corespunzător, de sezon sau poți încerca să pictezi un tablou reproducere după marile opere de artă – vei descoperi în acest sens categoria tablourilor celebre din pagina Pictorul Fericit.

Ai kit complet de pictură la super prețuri

Este avantajos să cumperi un kit de pictură de la Pictorul Fericit. Poți obține și discounturi, sunt promoții constante, astfel încât vei descoperi un kit de pictură la un preț redus – motiv în plus să te grăbești să plasezi comandă. Livrarea are acoperire națională.

De la pictorulfericit.ro ai kit de pictură complet, cu pensule, culori și pânză inclusă. Aceasta din urmă este cu șasiu din lemn, este grunduită și deci pregătită să fie folosită. Ai și trei pensule și toate culorile necesare, în cantitățile necesare, deci poți face și retușuri și tot îți rămâne cantitate.

Poți face și un cadou minunat

Pictura pe numere te va relaxa. Vei fi cu focus în a aplica culoarea în locul potrivit, te vei destinde, gândul îți fuge la locurile acelea minunate pe care le conturezi în culoare. Cei care au încercat acest tip de activitate au apreciat nu doar destinația, adică tabloul final, ci și parcursul, adică plăcerea în sine de a picta. Dacă nu pentru tine, atunci pentru cei dragi, propune-ți să faci un astfel de cadou. Vei inspira și pe alții să încerce o metodă de relaxare diferită de până acum.

 

Contact:

0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Mărășești, 22A, Suceava

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*