Stomatologie

În ziua de astăzi, tinerii au o problemă foarte gravă și anume nu se spală pe dinți. Nenumărate teste ale cercetărilor americani au demonstrat faptul că dinții sunt foarte importanți și o igienă precară pune în pericol întregul organism. Pot apărea diverse boli astfel este recomandat să ai o igienă corespunzătoare.

Totodată, lipsa de igienă provoacă un miros urât mirositor cât și o dantură foarte urâtă care în timp devine din ce în ce mai slăbită și în cele din urmă se ajunge la căderea dinților.

Sfatul medicilor este să aibă grijă la igienă, să se spele pe dinți de cel puțin 3 ori pe zi cât și o curățare cu apă de gură pentru a înlătura restul de bacterii din cavitatea bucală. S-a demonstrat științific că 40% dintre bacterii se dezvoltă în cavitatea bucală, astfel nu este de ajuns doar o curățare doar a dinților. Se recomandă de asemenea o vizită la un cabinet de Stomatologie măcar de două ori pe an pentru un control amănunțit. Dacă sunt probleme, medicul vă va înștiința și astfel puteți începe din timp un tratament adecvat. Ce rost are să stai nepăsător?

Dinții sunt foarte importanți pentru om în general, deoarece mâncarea este sfărâmițată și astfel ajunge așa cum trebuie în stomac. Pe deasupra, o igienă precară vă va cauza diverse dureri gingivale pe viitor, lucru nu tocmai plăcut. Tratează-te de pe acum, și nu lăsa pe mâine :e poți face astăzi.

Vă recomandăm să aveți grijă la ce cabinete stomatologice vă duceți. Urmăriți întotdeauna dacă ustensilele sunt noi, iar dacă ați observat că au mai fost folosite cereți frumos să vi le schimbe de față cu dumneavoastră. Normal, ustensilele se desigilează în fața clientului, pentru a vedea acest lucru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*