Smart Cast- telefonul cu tastatura virtuala

Gigantul producator de aparate electronice din China, Lenovo, a prezentat un telefon care are un proiector incorporat si care poate fi folosit pentru a afisa o tastatura virtuala sau de afisare. Display-ul interactiv poate reproduce sistemul touch al telefonului, o tastatura care are dimensiunile tipice normale pentru calculator sau poate afisa chiar si clape de pian.

Proiectorul cu laser poate fi folosit si pentru a proiecta imagini video pe pereti. Telefonul inteligent a fost prezentat la conferinta companiei Tech World in Beijing, unde producatorii au prezentat, de asemenea, u nou model de ceas inteligent. Dimensiunile proiectorului cu laser au 34x26x5 mm, iar Lenovo declara ca acesta nu are nevoie de a-si face reglaje in ideea de a concentra imaginea intr-una mai clara, pentru a fi proiectata pe pereti sau pe alte suprafete plane. Videoclipul de prezentare face o demonstratie a faptului ca montarea lentilelor dispozitivului se poate transforma de la un proiector standard, care poate afisa imagini pe un perete, intr-un mod de suprafata (surface mode), care ajuta ca dispozitivul sa se prinda, cu ajutorul unor grinzi, pe masa.

Un dispozitiv montat pe spatele telefonului poate mentine aparatul in pozitie verticala, in timp ce tastatura virtuala este inca in folosinta. De asemenea, in cadrul conferintei de la Tech World, pianistul Lang Lang a folosit tastatura virtuala pentru a canta o versiune a The Entertainer.

Mike lowe, editor la site-uri de gadget-uri Pocket-lint, care a incercat acest telefon a spus ca istoria acestui proiector nu este prea roz. „Samsung a lansat Galaxy Beam in anul 2012 si a inregistrat un boom fara precedent. Nicio alta industria nu a mai fost in o astfel de expansiune ca acest producator, din acel moment.” Lowe a mai declarat ca experienta sa pe care a avut-o cu acest telefon, Smart Cast, nu l-a convins ca ar putea intrerupe acest ciclu pe care tocmai l-a descris.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*