Sfaturi pentru prima intalnire cu parintii lui

Ai o relatie de ceva timp, va cunoasteti cat de cat bine ins anu ati ajunsul inca in punctul de a va cunoaste parintii. Asa se face ca el ti-a propus sa mergeti la o intalnire cu parintii lui si in ciuda faptului ca ti-a spus cu o saptamana inainte simti ca nu esti suficient de pregatita. Nu este pregatita pentru ca nu stii cum trebuie sa reactionezi si ce anume trebuie sa faci pentru a face o impresie buna in fata parintilor lui. Te-ai gandit la tinuta si la comportament pentru ca nu ai vrea ca parintii lui sa aiba o impresie gresita despre tine.

Astfel, daca esti in aceatsa situatie, iti voi oferi cateva sfaturi care sper ca te vor ajuta pentru intalnirea cu parintii iubitului tau:

In primul rand, nu trebuie sa te grabesti si eventual sa programezi tu o intalnire cu parintii iubitului tau pentru ca va trebui sa il lasi pe el sa ia aceatsa deicizie. Totusi, cel mai indicat ar fi sa astepti invitatia iubitului tau si mai apoi sa mergi la parintii lui.

Apoi, tinuta pe care o vei purta este extrem de importanta. Va trebui sa faci astfel incat sa fii suficient de sexy pentru tata socru dar si suficient de cuminte si de decenta pentru mama soacra asa ca misiunea ta va fi destul de grea.

Apoi, este foarte important ca alegerea locatiei sa fie si ea destul de inspirata. Va trebui sa faci astfel incat sa nu fii tu cea care alege pentru ca este posibil sa fiti invitati la parintii lui acasa sau sa mergeti la un restaurant, asa ca nu te implica in aceasta alegere.

Punctualitatea trebuie sa fie si ea la ordinea zilei. Nu poti sa ii lasi pe parintii lui sa astepte pentru ca acest lucru va fi un minus din start.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*