Sfaturi pentru machiajul prefesional

Esprit-cosmetics-makeupDe foarte multe ori femeile apreciaza machiajul unei femei ca fiind unul perfect sau ca fiind unul dezastruos. Sigur ca dupa ce vezi o persoana care are un machiaj jalnic, pe gandesti sa nu repeti niciodata greseala facuta de posesoarea machiajului, iar cand vezi un machiaj profesional, foarte reusit te gandesti ca ai vrea si tu sa ai la fel.

Sigur ca exista anumite trucuri sau mai bine zis reguli de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne dorim sa aratam impecabil. Care sunt secretele make-up artistilor? Ei bine, citeste urmatorul articol si vei sti ce trebuie sa faci pentru viitor pentru a obtine un machiaj si un aspect impecabil:

In primul rand este esential sa folositi produse calitative. Sigur ca diferenta dintre produsele cosmetice chiar se simte la pret, asadar, nu va zgarciti ci cumparati produse cat mai bune, rezistente si calitative.

Inainte de aplicarea oricarei baze sau fond de ten trebuie sa incepeti prin a hidratat tenul folosind o crema hidratanta usoara, cat mai soft. O lasati pana cand intra foarte bine in piele dupa care puteti sa treceti la urmatorul pas.

Aplicati o baza pentru machiaj daca va doriti ca machiajul sa reziste intreaga zi sau intreg evenimentul la care participati. Aplicati aceasta baza cu cateva minute inaitne sa aplicati fondul de ten si aplica un strat cat mai subtire pentru a obtine un rezultat cat mai optim.

Folositi un fond de ten rezistent la transfer. Trebuie sa alegeti fondul de ten in nunata cat mai potrivita tenului si niciodata nu trebuie sa fie mai inchisa sau mai deschisa. De asemenea, alegeti o textura a fondului de ten in functie de tipul de ten pe care il aveti. Nu aplicati un strat gros deaorece va face tenul sa para foarte incarcat si agasat.

De asemenea, nu uita de pudra compacta pentru fixarea machiajului si de fardurile rezistente la transfer.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*