Sexul tantric

sex

Daca nu ai mai auzit de notiune de sex tantric inainte, afla ca acesta imbina energiile fizice si spirituale, intr-una singura, care sunt valorificate prin intermediul a doua persoane cu divinitatea in timpul actului sexual. Cu toate acestea, experienta sexuala dobandita prin tantra este mult mai diferita decat ceea ce ne descrie mass-media si industria de publicitate- acest tip de sex este predat in culturile hinduse si budiste, si dateaza din timpurile antice in vreme ce oamenii au descoperit legatura cu spiritualitatea.

Energia noastra sexuala are un scop mult mai important, dincolo de procreare, placere si orgasm; ne conecteaza cu sursa care ne-a creat pe noi in primul rand.

In loc de a avea ca scop principal al activitatii sexuale- orgasmul, tantra inseamna sa te concentrezi in primul rand pe partenerul tau. De asemenea, acest tip de sexualitate invata omul sa se abtina de la orgasm cat mai mult posibil, in scopul de a obtine o energie sexuala cat mai mare, dar si o legatura cat mai profunda intre parteneri. Sexul tantric este, mai degraba, o abordare meditativa si spirituala, decat sexul bazat numai pe dorintele si poftele carnale.

Ce presupune sexul tantric?

Uitati-va unul in ochii celuilalt. De vreme ce ochii sunt oglinda sufletului, faptul ca te uiti in ochii partenerului permite sa te conectezi cu acesta in cel mai profund nivel, facand intimitatea si mai sacra. Cu toate acestea, trebuie sa lucrati pentru ca respiratiile voastre sa se sincronizeze.

Tine ochii deschisi si concentreaza-te pe partenerul tau. Sexul tantric ne invata cum sa nu avem secrete fata de partenerul nostru, si sa ramanem persoane deschise fizic, mental si spiritual. Pentru a atinge divinitatea, trebuie sa te simti comfortabil, in totalitate, cu partenerul tau. De multe ori, in timpul actului sexual, oamenii inchid ochii, ceea ce inseamna ca acestia se concentreaza mai mult pe placerea lor individuala, decat pe cea a partenerului.

Lucrurile trebuie sa decurga incet. Nu te grabi sa ajungi la orgasm, ci concentreaza-te cat mai mult pe partener- imbratiseaza-l, saruta-l, pentru a te bucura de intreaga experienta. Bineinteles, poti sa intretii si relatii sexuale cu el, insa trebuie sa te apropii de partener mai mult spiritual decat fizic. Acest lucru iti poate lua ceva timp, insa, cu cat ce o vei tot face, cu atat te vei simti mai implinit si mai stapan pe control.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*