Serviciile de cosmetică mai accesibile acum cu ajutorul Stailer

stailer

Cu fiecare anotimp care trece tenul are de suferit. Atât vântul sau gerul cât și soarele mult prea puternic afectează pielea și implicit tenul. Acesta este destul de sensibil și din păcate este și una dintre părțile cele mai vizibile astfel încât orice problemă al tenului duce la o schimbare negativă a aspectului fizic, deci la stima de sine scăzută.

Este foarte important ca acasă să ai constant grijă de tenul tău și să îl hidratezi în fiecare seară, precum să îl și cureți pentru a evita diverse afecțiuni. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat trebuie să ai grijă de tenul tău mereu. Totuși uneori problemele nu se diminuează cu timpul și ai nevoie de tratamente speciale, aplicate de un profesionist în domeniu. Deci pe scurt ai nevoie de o programare la salon. Acolo lucrează profesioniști în domeniu care te pot ajuta să diminuezi problemele și poate chiar să scapi de ele.

Totuși cum poți identifica salonul care poate are cosmeticieni care îți pot satisface cerințele la standarde înalte ale calității? Accesezi Stailer și cauți soluțiile cu ajutorul platformei.

De ce sunt importante serviciile de cosmetică

Vizita pe scaunul unui cosmetician nu este doar un moft, ci o alegere pe care multă lume ar trebui să o facă. Acolo poți avea parte de anumite creme și tratamente benefice tenului, care hidratează intens pielea și mai important de atât o curăță în profunzime. Zilnic impuritățile din aer se așează pe pielea noastră și îi dăunează, deci o vizită la cosmetician regulată nu va fi niciodată în zadar.

Iar acum cu ajutorul Stailer poți merge la saloanele de cosmetica masculina la Barber Shop Arabesc sau pentru femei, oricând îți dorești. Poți să realizezi o programare foarte simplu în doar câțiva pași și în aproximativ cinci minute. Trebuie doar să accesezi platforma care a apărut din dorința de a facilita tot acest proces de programare la salon ca ajutor pentru clienți dar și pentru stiliști. Aceștia nu trebuie să mai stea non-stop cu telefonul la ureche, iar clienții pot vedea toate locurile libere.

Trebuie doar să selectezi filtrele care te interesează și să alegi mai apoi din lista de disponibilități. Alegerea este a ta și acolo unde vrei să mergi, acolo te programezi. Poți să vezi si acest articol cu privire la acest aspect. Platforma este disponibilă atât pentru femei cât și pentru bărbați și activează momentan doar pentru saloanele din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București.

Alege să creezi și tu un cont

Ai posibilitatea de a crea un cont care vine la pachet cu anumite avantaje. Chiar și acesta este gratuit și îl poți face în câteva minute. Cu ajutorul lui nu trebuie să mai introduci de fiecare dată informațiile cu caracter personal și poți vedea și locurile în care ai fost deja. Astfel poți merge din nou la același stilist sau poți alege pe altcineva.

Cert este că stiliștii de pe Stailer sunt profesioniști în domeniu, care merg regulat la cursuri de perfecționare astfel încât să ofere clienților servicii impecabile, în conformitate cu ultimele tehnici apărute. Poți beneficia acum de orice serviciu din sfera hair and beauty dacă accesezi Stailer! Profită și tu de acest mod inedit și simplu de a te programa la salon.

Contact:

support@stailer.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*