Serial The Mentalist

Un studiu recent dovedeste ca timpul pentrecut de catre tine in ultimul timp in fata unui calculator/laptop este din ce in ce mai mare. Problema lor a fost sa afle asadar ce ii atrage asa de mult mai ales pe studenti iar raspunsul a fost in mare parte la fel din parte tuturor. Pe langa mult-cunoscutul ” facebook „, ei aleg sa isi petreaca timpul urmarind un serial sau un film bun. Azi va voi prezenta o scurta descriere a serialului The Mentalist.

Jane, Patrick Jane este actorul principal si omul in jurul careia se invarte totul in acest serial. Rolul sau este al unui personaj care nu are puteri de mentalist sau de spiritism ci pur si simplu are un spirit de observare foarte ridicat. Pe langa acest lucru el analizeaza fiecare persoana dupa comportamentul ei la un nivel ridicat de stres. Jane pe langa calitatile de mentalist are si arta hipnozei rapide, ceea ce il face un foarte bun ajutor de politist, politista in cazul nostru.

Patrick trece printr-o drama foarte mare dupa ce el a oferit un interviu pentru un canal de stiri despre cel mai cautat infractor pe nume Red John. El afirma ca il intelege si ca stie ce va urma sa faca acest criminal, iar raspunsul din partea criminalul a fost unul care putea sa-i ruineze viata lui Jane, i-a omorat familia.

Pentru a afla mai multe despre ce se intampla in acest serial va invita sa urmariti serialul intergral iar pentru a avea o mica idee despre ce se petrece in primul episod am sa va povestesc putin despre echipa lui Jane. Defapt nu e echipa lui, e echipa unei femei pe nume Teresa Lisabon iar aceasta echipa ii mai are in componenta pe Cho Kimball, Wayne si Van Pelt care nu apare inca din primul episod. Va reusi
Jane sa il prinda pe acest criminal in serie sau va fi prins inainte sa reuseasca acest lucru ? Ramane de vazut acest lucru, desi prin cultura noastra am invatat ca in filme binele mereu castiga, o sa vedeti ca Jane nu e tocmai personajul bun !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*