Proiecte pentru anul 2014

In sfarsit a venit si anul 2014. Va fi anul care imi va decide viitorul. Spun asta pentru ca va trebui sa dau bacalaureatul si sa imi aleg facultatea. Initial am decis sa plec la ASE la Informatica Economica, dar cine stie daca voi ramane aici. Este marea mea dorinta, doar ca eu sunt dintr-un judet alaturi de prietena mea, iar Bucurestiul destul de departe. Nu prea imi place sa o stiu la distanta de aceea nu prea stiu ce sa fac. Nu vreau sa renunt la ea, dar nici la facultate sa renunt. Cu toate ca voi pleca acolo, prietena mea va veni si ea dupa aproximativ 2 ani. Pare destul de greu de crezut, dar o iubesc mult si nu mi-as dori sa pateasca ceva, in lipsa mea. Nu o cred in stare sa ma insele cu altcineva, doar ca tinand mult la ea si oferindu-i o iubire enorma, imi va fi greu sa plec. Lasand facultatea la o parte doresc sa imi infiintez o mare plantatie de arbori. Investitia am facut-o, urmeaza doar sa pun planul de afacere in actiune. Pare destul de greu de crezut, dar doresc sa imi infiintez a 2-a firma, chiar daca am o varsta atat de frageda.

Firma va face referire la sonorizare pentru diverse evenimente dar si organizare de nunti, botezuri si alte petreceri. Ce vreau sa imi achizitionez in primul rand este o camera foto. Cauand pe net am gasit mai multe camere foto si video de la www.digitalxx.ro la preturi foarte bune. M-am gandit sa imi iau o camera foto dsl sony la un pret de 2500-3000 de lei. Isi va scoate investitia in multe luni, totusi sunt foarte entuziasmat de proiectele mele si vreau sa trec cu brio peste orice situatie. Imi doresc sa mearga tot cum am planuit si de aceea voi incerca sa fac tot posibilul in a ma concentra la proiecte, fara a ma distrage alte lucruri.

Voi dori in continuare sa fac numeroase investitii in blog-uri si site-uri pe internet, pentru ca din asta pot spune ca pot castiga cei mai multi bani. Am obtinut rezultate incredibile, doar ca acum va trebui sa fac o alta investitie, pentru ca in cea trecuta, am reusit sa scot destul de multi bani, chiar o suma frumoasa.

Sunt multumit de rezultatele mele pana in prezent si sper ca anul 2014 sa vina tot mai fericit pentru mine. Atat pentru astazi si va spun un sincer LA MULTI ANI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*