Profesioniștii din industria hair & beauty, disponibili online prin Stailer

stailer

Probabil că te-ai gândit la faptul că profesioniștii din această industrie pot fi accesați online și doar să afli detalii despre ei. Ei bine, acest lucru este într-adevăr posibil, însă mai ai și alte avantaje de care poți profita. Este vorba de programarea pe care o poți face online și nu vorbim despre chat-ul de pe rețelele de socializare, ci despre o altă platformă. 

Saloanele de înfrumusețare și întreținere corporală țin pasul cu noile trenduri. Vorbim aici atât despre noi tehnici de lucru, cât și de noile tehnologii. Pe lângă faptul că poți avea parte de unele dintre cele mai noi tratamente, programările pot fi făcute online, prin intermediul unei singure aplicații. Este vorba despre Stailer – locul în care profesioniștii în materie de înfrumusețare sunt mai aproape de tine. 

Platforma și aplicația găzduiesc sute de saloane din 41 de orașe din țară. Cu alte cuvinte, te poți programa oriunde la renumite saloane de înfrumusețare. Pentru a putea beneficia de avantajele acestei platforme, testeaza aplicatia Stailer care este la fel de ușor de folosit. 

Descarcă gratuit aplicația și începe să navighezi printre sutele de saloane

Aplicația Stailer este complet gratuită și poate fi instalată de pe App Store, Google Play și App Gallery. După ce ai instalat-o, nu mai rămâne decât să dai startul programărilor la unele dintre cele mai bune saloane din zona ta! Cum poți afla care sunt saloanele din apropiere? Folosește harta interactivă! Harta, pe baza locației tale, va afișa automat toate saloanele din zona ta și distanța exactă dintre locația ta și cea a salonului. 

Dacă ai văzut deja care sunt toate saloanele, poți începe să le compari pe baza detaliilor afișate. Vei avea la dispoziție informații importante precum prețurile serviciului selectat, prețurile altor servicii, locația exactă, fotografii cu lucrările hairstyliștilor, fotografii din interiorul salonului, recenziile clienților, programul salonului și intervalul orar în care se efectuează o lucrare. Ai detalii suplimentare aici

Care sunt serviciile la care poți apela prin intermediul lui Stailer?

Platforma și aplicația sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Ambele genuri pot beneficia de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare și întreținere corporală. 

Doamnele pot avea parte de următoarele servicii de înfrumusețare: tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr, machiaj, stilizare și aplicare gene și sprâncene. Pentru cele de întreținere corporală pot apela la manichiură și pedichiură, epilare definitivă și periodică, pensat, masaj, cosmetică și remodelare corporală. 

Bărbații se vor bucura și ei de câteva servicii de înfrumusețare precum aranjat, tuns sau stilizare barbă. În materie de întreținere corporală, domnii pot apela la pensat, manichiură și pedichiură, epilare definitivă și periodică, masaj și cosmetică masculină. 

În cazul în care nu știi exact ce să alegi pentru următoarea programare, poți consulta catalogul cu inspirație. Acesta dispune de sute de fotografii cu lucrările hairstyliștilor înscriși pe stailer.ro. Așadar, vei avea parte nu doar de fotografii informative, ci și de cele reale. Descoperă platforma și aplicația Stailer pentru programări la salon, unde unii dintre cei mai buni și-au postat lucrările!

Contact: support@stailer.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*