Profesioniști în hair&beauty mai aproape prin Stailer

stailer

Machiajul și părul sunt două aspecte la care trebuie să lucreze numai profesioniști. În caz contrar, înfățișarea ta va avea de suferit. Este foarte greu să alegi persoanele potrivite pentru aspectul tău, pentru că fiecare om este diferit. Tenul, forma ochilor sau textura părului sunt cele în funcție de care ți se oferă un serviciu. Dacă nu ai încă un salon preferat sau vrei să încerci și alte servicii, ai profesioniști în hair&beauty mai aproape prin Stailer.

Stailer este un site care pune la un loc saloane de înfrumusețare și stiliști din zona ta

Aici vei putea face programări online, fără să te deplasezi la salon. Poți vedea care sunt serviciile oferite de un salon, cum este în interiorul său, ce părere au alți clienți despre anumite servicii și unde se află salonul. Pentru a afla mai multe detalii, citeste aici.

Această platformă a fost concepută pentru a oferi clienților o experiență plăcută în online și mai multă flexibilitate. Gândește-te doar că poți naviga printre zeci de saloane din zona ta, fără niciun efort, doar prin câteva click-uri. În acest fel ai mai mult timp la dispoziție pentru a face alte activități și economisești energie fizică. Alege salonul potrivit și programează-te din timp la serviciile preferate!

Sunt servicii unde ai neaparată nevoie de un profesionist. În această sferă sunt incluse machiajele, cosmetica, tunsul, coafatul și vopsitul, cât și manichiura sau pedichiura. Un make-up artist potrivit va ști mereu cum trebuie să arate la final fața ta și care tipuri de machiaj îți sunt potrivite.

Ai profesioniști în hair&beauty mai aproape prin Stailer!

Platforma Stailer se poate accesa atât de către femei, cât și de bărbați. Pentru domni, serviciile disponibile sunt corespunzătoare lor, inclusiv cosmetică masculină, masaj pentru bărbați sau aranjare barbă. Te poți programa oricând la una dintre ele, doar accesând site-ul. Alege genul tău, salonul sau stilistul, apoi serviciul, zona în care te afli, data și ora la care dorești programarea. Vor fi afișate imediat rezultate conform căutărilor tale.

Programează-te din timp la orice serviciu! În anumite perioade ale anului, cum ar fi sezonul estival, programările se fac într-un număr foarte mare. Așadar, dacă se apropie un eveniment important și ai nevoie de servicii complete de machiaj și cosmetică, programează-te din timp. Poți beneficia de unele dintre cele mai bune servicii ale make-up artiștilor din zona ta, ale cosmeticienilor sau coafezelor!

Timpul petrecut pe site-ul stailer.ro este gratuit, iar efectuatea programărilor nu presupune niciun cost. Din acest motiv, poți naviga oricât timp ai nevoie și să alegi salonul care ți se potrivește.

Intră pe www.stailer.ro și află cum poți face o programare la renumite saloane din zona în care te afli. Dacă nu te descurci, ai un mic ghid video care te îndrumă spre programări sau poți intra în legătură cu un reprezentant prin live chat. Pentru a beneficia de alte informații suplimentare, trimite întrebările tale pe support@stailer.ro. Ai profesioniști în hair&beauty mai aproape prin Stailer!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*