Primul articol pe site-ul Centroeja.com

Bun gasit dragi prieteni si ma bucur enorm ca va scriu de pe acest domeniu abia achizitionat de pe godaddy, castigat la o licitatie. Pretul pentru acesta a fost destul de maricel, undeva la 50 de dolari doar domeniul, dar tinand cont de ce ofera eu spun ca este o alegere potrivita. Urmeaza update-ul de la google si vreau sa ma prinda pregatit cum s-ar zice .

Vreau sa spun ca cu ocazia asta mi s-a inchis si contul de la godaddy pentru ca nu am platit 3 domenii pe care le-am castigat la licitatii si vreau sa spun ca regret ca s-a ajung aici. Ideea este in felul urmator, in urma cu vreo 3-4 luni mi-am pierdut cardul si a trebuit sa imi fac altul. Bineinteles ca l-am si gasit dupa ceva timp insa asta este partea a doua. Problema este ca de atunci cardul nu mi-a mai functionat pentru a plati in extern sau pe internet. Am fost la banca mi-au activat ceva si acum observ ca pot sa adaug cardul in paypal. Asta e o alta mancare de peste.

Dupa cum se pare pe acest site este prezent platforma wordpress care pot spune ca o folosesc de ceva ani si sunt foarte multumit de ea. Imi afara faptului ca imi ofera multe avantaje este foarte usor de folosit si ofera posibilitatea de adaugare a mai multor plugin-uri care pot fi activate foarte usor printr-un singur click.

Dupa cum observ acest domeniu are o vechime de 5 ani si aproximativ 200 de backlink-uri. Un lucru destul de bun pentru o promovare corecta. Vreau ca in viitor sa ii fac o promovare cat se poate de buna inclusiv advertoriale, link-uri in comentarii dofollow, forumuri si multe altele.

O metoda de promovare cat se poate de buna pe care eu personal o recomand il reprezinta unicitatea continutul. De exemplu pentru un blog, important cel mai mult il reprezinta cat de unic este articolul respectiv. Un blog cu articole de minim 500 de cuvinte si cu multe link-uri catre el va avea mult de castigat. Dupa ce s-a scris un minim de 10 articole pe blog, cu minim 500 de cuvinte, urmeaza promovarea. Acest lucru se poate realiza in primul rand prin comentariile dofollow. Cu cat faceti mai multe comentarii pe diferite blog-uri cu o autoritate mare, si cu un PR puternic, vechime mare, iar continutul din comentariu sa fie unic sa nu fie de tip spam acesta va avea mult de castigat si va fi vazut in google ca un site puternic.

Nu recomand sa se foloseasca programe pentru acest tip de promovare, pentru ca riscati sa primiti ban in google. Dupa ce ati facut cateva comentarii pe blog-uri urmeaza sa va inscrieti site-ul in directoarele web. Nu inscrieti in toate directoarele pe care le gasiti.

In primul rand pentru a inscrie in directoarele web trebuie sa analizati site-ul mai intai in google prin link-uri catre site-ul. Dupa aceasta trebuie sa verificati autoritatea in google, backlink-uri, continut unicat, pagerank si nu in ultimul rand vechimea.

Dupa ce ati verificat acest lucru trebuie sa publicati site-ul vostru in cat mai multe directoare web, cu un title, descriere si cuvinte cheie unice. Daca puneti la fiecare director web continut unic si de calitate, veti avea 100% sansa de a fi aprobat intr-un timp cat mai rapid pentru ca il avantajeaza si pe proprietarul acelui director.

Dupa ce ati facut acest lucru trebuie sa luati o mica pauza, de cateva saptamani, poate chiar o luna-2 si sa incepeti sa cumparati advertoriale catre site-ul vostru. Apoi postari pe diferite forumuri si in rest cat atat, cat mai mult continut unic pe site sa aveti pentru ca lui google asta ii place.

O optimizare seo puternica va ajuta foarte mult sa va ridicati un motorul de cautare google. Cam atat in acest articol, va multumesc si va invit in continuare sa imi vizitati blog-ul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*