Povestea unei tinere cu probleme

Acum cateva zile, m-a cautat o tanara cu care am mai stat eu de vorba mai de mult si imi explica ca a reusit sa intre la un seral, unde invata de cateva ori pe saptamana. Sunt foarte multumit de ea, mai ales ca parintii nu erau de acord. Ea mai are o sora, fiind chiar in clasa cu mine, iar acum o sa incep prin a va povestii cateva cuvinte despre ea.

Are 20 de ani in acest moment, a terminat doar 8 clase cu o medie de absolvire de 6:89. Parintii nu au mai dorit sa o dea la liceu pe motivul ca este prea proasta, nu o duce mintea si este foarte urata. Aceste cuvinte erau spune pe fata, iar ea plangea si suferea. Odata chiar a plecat de acasa, a furat si cateva milioane si s-a dus la o ruda. Cand s-a intors nu i-a spus nimeni nimic, iar ea a ramas putin uimita. S-a hotarat sa plece din nou, de data asta in oras tot la o ruda si sa caute de lucru. Dezamagita, a cerut ajutorul unei specialist, care a venit acasa sa stea de vorba cu parintii. Ei nu au vrut sa il asculte si l-au trimis ” sa se duca de unde a venit”. Mi-a spus ca a lucrat cateva luni la videochat Ploiesti, lua un salariu foarte mare, peste 500 de euro, iar viata ei chiar era frumoasa pana cand a aflat tatal ei.

Pe langa faptul ca nu lasau sa se duca la scoala, i-au interzis sa mai lucreze ca si videochat, pentru ca le face de ras neamul si daca vrea sa faca asta sa plece si sa ii lase impace. A hotarat sa se lase de aceasta meserie, insa a fost o alegere destul de dificila, pentru ca avea un contract si a trebuit sa se duca tatal ca sa stea de vorba cu patronul acelei firme.

A ales sa plece din nou la o ruda, iar intr-o zi a sosit un inspector la ei care a stat de vorba cu fata. I-a povestit pe larg tot ce se intampla, iar in acel moment fata impreuna cu inspectorul s-au dus acasa la ea, pentru a avea o discutie cu familia. Dupa cateva reprosuri si amenintari, familia a acceptat sa o lase sa se duca la scoala, dar cu conditia sa nu se duca la liceu ci la seral.

In acest moment ea lucreaza la seral si mai are putin si termina. Nu stiu unde o sa se angajeze, insa viata acestei fete nu este deloc buna. Asta patesti daca nu sti sa ai grija de viata ta si ii lasi pe altii sa isi bata joc de tine. Daca ea a acceptat sa stea acasa, parintii nu au mai acceptat sa se duca la liceu dupa un anumit timp. Este si normal, iar intr-un fel nu inteleg de ce a fost nevoie ca dupa nu stiu cati ani sa ia decizia sa o lase sa se duca macar la un seral.

Este o fata cu probleme si aici spun ca are o fata foarte urata, merge tare ciudat si este o femeie cu care nu te poti intelege mult, plange si sufera foarte mult. Atat pentru astazi si va multumesc pentru sustinere !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*