Optimizarea unui blog pe google

Vreau ca in ultimul articol scris pe ziua de astazi, pentru ca am scris peste 10 articole pe alte articole de-ale mele sa scriu unul despre optimizarea unui blog pe google, pentru ca multi dintre voi mi-ati cerut asta, pentru ca vor sa castige cati mai multi bani.

In primul rand va trebuie un continut unic de calitate, si trebuie sa intelegeti asta, pentru ca vad ca multi nu prea mai posteaza pe site si cred ca daca nu o fac treaba sta asa de simplu. Nu prea aveti ce spune in situatia asta, trebuie sa postati in fiecare zi, iar daca intr-o zi nu aveti cum sa postati, faceti un articol de cel putin 100 de cuvinte, si o sa vedeti cum blog-ul vostru o sa-si mentina pozitia in google.

De preferat ar fi sa faceti articole de minim 500 de cuvinte, pentru ca astfel o sa aveti un maxim in absolut orice fel de promovare, si totul o sa se faca mult mai rapid decat o sa credeti voi.

Pornind de la ideea ca voi postati in fiecare zi pe blog, si google cache acceseaza site-ul vostru in fiecare zi puteti sa va apucati si de promovarea google prin backlink-uri. Ca sa faceti o treaba cum trebuie, trebuie in prima faza sa va inscrieti site-ul, de preferat ar fi in 500 de directoare web, cu pagerank de peste 2, vechime mare, continut unic la fiecare descriere in director, chiar si title-ul si cuvintele cheie, sa nu se repete mai mult de 50-100 de directoare.

In fiecare zi recomand cel putin 5 comentarii pe blog-uri, nu conteaza foarte mult daca sunt dofollow sau nofollow, pentru ca ele va ajuta oricum, daca sunt dofollow la pagerank, si nofollow pentru autoritatea site-ului.

Este foarte important printre altele, cam in fiecare saptamana sa postati cate un advertorial pe alte site. Articolul trebuie sa continuta 2 link-uri catre site-ul vostru, unul pe pagina principala si altul pe un cuvant cheie. Postarile pe formuri se pot face si ele fara nici un stres, insa pe langa altele va trebui sa faceti si promovarea in retelele de socializare cum sunt google plus, facebook si altele, pentru ca si astea va ajuta foarte mult.

Daca o sa faceti chestiile astea in fiecare zi, postati minim un articol pe zi de 500 de cuvinte, garantez un pagerank 2, fara prea mari batai de cap. Pentru un simplu articol pe pagerank 2, de 300 de cuvinte, puteti lua intre 15-30 de lei, articol pe care il puteti scrie in 10-20 de minute, depinde cum va puteti voi concentrat. Eu de regula, scriu un articol in maxim 5 minute, chiar 3 minute daca scriu foarte repede si gandesc in acelas timp, cum de altfel fac eu, pentru ca scriu peste 100-130 de cuvinte pe minut.

Nu trebuie sa faceti vreo legatura cu site-uri care au continut ilegal, faceti in asa fel incat sa faceti totul legal. Cam atat si va doresc mult succes cu site-ul vostru. Astept intrebari in partea de jos la comentarii, va pot oferi suport fara nici un cost, pentru ca vreau sa va ajut !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*