Obsesia de a castiga bani din pariuri

Cunosc multi oameni care sunt obsedati de a pune la pariuri, insa nu i-am auzit de foarte multe ori ca au si castigat. Exista multe situatii, in care noi nu ne gandim cand punem la pariuri, efectiv punem si de 20 de ori, iar in momentul in care am castigat ceva, nu ne gandim ca in  trecut am pus probabil aceeasi suma. Pariurile online, la fel ca si metodele astea usoare de a castiga bani, sunt gandite pentru a nu castiga cine stie ce bani.

Aparatele de pacanele de exemplu sunt facute in asa fel incat sa dea doar 30% din valoarea investita. Daca s-ar inventa un anumit algorim, eu sunt de parere ca nu ar mai exista aceste aparate, pentru ca toata lumea ar castiga la ele si nimeni nu ar mai dispune de banii investiti de niste oameni vrajiti de nebunia banului castigat usor. Daca tu castigi un ban foarte usor odata, asta nu inseamna ca o sa se mai intample si alta data. Daca ai castigat odata la Loto, sansele de a castiga inca odata sunt foarte mici, dar nu imposibile.

Nu ii inteleg pe acei tineri, care stau entuziasmati ca sa iasa de la scoli sau licee ( numai zic de facultate pentru ca acolo este jale, majoritatea baga la pariuri din banii parintilor in general ), sa se duca sa bage la pariuri. Ei nu au nici un plan, pur si simplu pun la plesneala si le ofera banii lor la altii care au lucrat la un anumit algoritm si au reusit sa faca bani din urma fraierilor.

Ca sa faci bani din pariuri este destul de greu dar nu imposibil. Cautand pe net am gasit multe metode prin care oamenii ofereau aceasta metoda contra unei sume de bani,  insa majoritatea oamenilor luau la misto pe cei care spuneau ca stiu aceste metode. Poate ca asa si este, nu cred ca nimeni ar oferi aceasta metoda din moment ce castiga bine-mersi din metoda asta.

Nu mi se pare o emtoda buna de a face bani online, asa ca eu unul va recomand sa va lasati de asta. In situatia in care ati gasit un anumit algorim, merita incercat dar nu cu o investitie foarte mare. Atat pentru astazi va astept cu un comentariu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*