Obiceiuri ale femeilor de succes

Este stiut ca pentru o femeie e mai greu sa ajunga in functii importante. Poate ca e o mentalitate care trebuie schimbata. Poate ca in ultima vreme, suntem destul de luminati insa a devenit o obisnuinta in a prefera barbatii in fata femeilor pentru functiile importante de conducere. Din fericire, sunt o multime de femei de succes. Cum reusesc?

1. Au incredere in fortele proprii

Indiferent spre ce tintesti, trebuie sa ai incredere in tine si sa faci totul pentru a avea succes. Aceasta incredere va servi cu succes perseverentei. In timp ce barbatii tind sa aiba un mic exces de incredere, femeile s-au invatat sa fie mai umile. Trebuie sa scapi de acest obicei.

2. Isi monitorizeaza emotiile

In timp ce barbatii „se chinuie” sa fie vulnerabili si emotivi, femeile sunt incurajate de la varste mici sa-si exprime emotiile. Aceasta poate fi o problema la locul de munca. Sa lasi emotiile sa iti preia personalitatea poate insemna sa pierzi controlul unei situatii. Femeile tind sa planga si pentru a fi o femei de succes, trebuie sa scapi de aceste obiceiuri si sa lasi emotiile la o parte cand vine vorba de servici.

3. Sunt organizate

Pentru a-ti atinge scopul, fie ca lucrezi pentru tine sau pentru altcineva, e nevoie sa fii o femeie organizata. Trebuie sa rezolvi lucrurile pe rand, fara se te auto-coplesesti cu prea multe task-uri de rezolvat in acelasi timp. Este imperativ sa faci asta, indiferent ca iti faci singura programul sau ca ti-l face altcineva.

4. Gaseste un mentor sau o comunitate

Barbatii obisnuiesc sa se intalneasca regulat in diferite cluburi business. Femeile ar trebui sa faca acelasi lucru pentru a-si ridica moralul, pentru un boost de incredere si pentru a gasi ajutor in situatiile la care nu stiu cum sa reactioneze.

Daca vrei sa fii o femei de succes, trebuie categoric sa incepi cu acesti pasi. Aveti femei de succes in jurul vostru? Spuneti-ne mai multe despre ele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*