O zi mai buna decat ieri

Zi fericitaAi avut o zi proasta ieri? Daca vrei sa incepi o noua si o zi mai buna astazi, atunci citeste niste sfaturi despre acest lucru.

Decide ca astazi sa devina o zi mai grozava. Fa-l real, scriindu-l si tipand pentru tine. Ar putea sa para ciudat, insa functioneaza. Cand mi-am pus alarma pe telefon, mi s-a afisat un mesaj, „Trezeste-te si zambeste. Astazi va fi o zi minunata”. Nu te rusina, nimeni nu trebuie sa stie cum faci asta.

Ia-o incet. Daca ieri a fost rau sau daca azi te simti obosit, ia-o incet sau fa o incalzire, inainte sa intri in zi cu un antrenament mare. Daca ai nevoie, stai intr-un ritm incet si sigur intreaga zi.

Cultiva compasiune. Nu judeca. Pentru o intreaga zi, fa un pact cu tine de a nu te judeca pe tine si pe altii. Ofera tuturor, incluzand tie, beneficiul indoielii pentru o intreaga zi. Chiar daca nu crezi ceea ce iti spui la inceput, mentine-te. Te va ajuta sa-ti schimbi calea mentala pe care o folosesti in fiecare zi. Ce ai de pierdut in afara de ceva mister?

Observa. Nu reactiona. Cand intalnesti lucruri care te vor face in mod normal furios, cum ar fi traficul, unii oameni, un computer lent, planuieste sa observi aceste lucruri intr-un mod detasat, opus reactionand cu furie. Daca esti furios foarte mult, fii bland cu tine si afla ce se intampla. Deseori reactionand cu furie, este un obicei, si stirile bune este ca obiceiurile pot fi incalcate. Incepe incet. Esti obosit cronic? Esti frustrat cu ceva in viata ta? Scrie acest lucru undeva si vorbeste cu un prieten, incercand sa alcatuiesti un plan pentru a remedia ceea ce te face sa reactionezi astfel. Este bine sa fii calm si sa meditezi asupra lucurilor pe care le face in viata.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*