O lumina fantastica in casa ta

corpuri-de-iluminat

Gandeste-te la orice camera, la orice zona din casa ta, la orice coltisor care iti faciliteaza sansa sa te simti captiv intr-o lume unica, intr-o lume in care lumina este cea care te invaluie si care te face sa apreciezi frumusetea lucurilor care te inconjoara. Descrie beneficiul pe care lumina ti-l ofera ca o poveste unica a ceea ce vezi si simti.

De la cel mai intunecat decor si pana la cel mai luminat, fie ca este vorba de lumina zilei sau de lumina artificiala din timpul noptii, unele corpuri de iluminat vor face o diferenta imensa asupra sentimentelor tale si a senzatiilor dintr-un anumit spatiu.

Iluminatul intr-o camera intunecata

Unii sunt ferm convinsi ca o camera poate primi o culoare de fericire, o culoare puternica, care sa incante orice obiect din camera. De altfel, amestecul unei lumini naturale cu una artificiala este necesar pentru a crea un ambient cald si o atmosfera ca in propria casa. Iluminatul ambiental de la lampile de iluminat sau de la unele corpuri de iluminat ofera o sursa de lumina ideala pentru a citi, a coase, pentru a scrie si a ne relaxa.

O camera care imi vine aucm in minte este un dormitor cu lumini difuze de rosu si verde, care pare sa linisteasca si sa calmeze intreaga camera. De ce aceste culori? Tocmai pentru ca verdele este culoarea care linisteste, iar rosu este culoarea care da viata. Corpurile de iluminat vin intr-o multime de modele, dar si in culori diferite, culori care sa se potriveasca perfect cu ambientul camerei si implicit cu ceea ce se doreste a reflecta.

Unele lumini pot fi destul de complesitoare, pot fi in forme precum aplice, lampi pentru noptiera, lampi pentru copii, lampi din lemn, care sa faca dintr-o camera un loc primitor si confortabil.

Un sfat pentru redecorare

Atunci cand te gandesti sa redecorezi o camera este important sa verifici unde este priza. Unele copruri de iluminat necesita cuplare la o priza, mai ales daca se doreste aplicarea acestora in coltul camerei. Instalarea acestor prize inainte de a decora camera cu corpuri de iluminat inseamna un beneficiu, mai ales atunci cand se doreste crearea unei imagini de amplificare si marire a camerei. Impreuna cu unele corpuri de iluminat, camera poate parea mai spatioasa, mai inalta si mai iluminata. Aspectul mobilei trebuie si el luat in considerare in redecorarea unei cameri pentru ca trebuie sa ofere sprijin pentru corpurile de iluminat cu picior.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*