O amintire unica de la un eveniment pe masura

Nunta nu este numai cu si despre miri; personajele principale din aceasta poveste intentioneaza sa isi incante invitatii in cel mai placut mod cu putina pentru ca fara ei nu ar exista o petrecere. Este comun fenomenul de marturii nunta, un mic cadou care sa le aduca aminte invitatilor despre nunta respectiva.

Din motive estetice in primul rand si mai apoi practice marturiile de nunta pot avea diverse forme si utilizari. Pas cu pas iata ce trebuie sa stii despre acestea:

  1. Pot fi chiar si decoratiuni pentru mesele de la nunta. Asa vor deveni un soi de elemente doi in unu, cand infrumuseteaza peisajul si vederea invitatilor si mai apoi la plecare lor sunt luate acasa.
  2. Gandeste practic insa si estetic. Indiferent de tipul de marturii pe care il alegi acestea trebuie sa fie parte din decorul nuntii asa ca alege o culoare reprezentativa pentru ele, ca si restul decorului nuntii.
  3. In general marturiile sunt amintiri asa ca personalizeaza totul. Unii aleg un ambalaj deosebit, altii doar acel mic biletel atasat. In orice caz, ai o sumedenie de stiluri pe care le poti adopta, cu data nuntii, cu initialele mirilor sau chiar si numele lor. De bun gust este de asemenea o forma de multumire pentru participare la eveniment, astfel ca  aceasta formulare iti poate fi text ce insotesc cadoul in sine.
  4. Marturiile pot fi elemente decorative, lumanari spre exemplu sau rame foto de mici dimensiuni, insa pot fi si comestibile. In lista de optiuni clasice se numara borcanele cu delicii gen miere sau home made gem, dulceata si asa mai departe, bomboane in saculete sau in mici cutiute.

Nu uita ca marturiile in cauza au nevoie de un stil reprezentativ pentru nunta ta asa ca fa o alegere inteleapta si pe masura evenimentului, tinand cont de stilul nuntii, de tema si de cum vei pune totul in scena pe baza povestii voastre ce se desfasoara ca un spectacol in fata invitatilor.

Pot fi considerate prajiturile marturii? In stil pur romanesc mirii aleg ca o portie de prajituri sa fie primita de fiecare invitat. Desigur, si acestea pot fi in egala masura marturii de nunta, in masura in care le vei face sa para astfel. Asa ca opteaza pentru un ambalaj deosebit pentru ele si adauga clasicul „multumim de participare” pentru ca invitatii sa stie despre ce este vorba. O amintire unica a unui astfel de eveniment poate fi si una comestibila si dulce, ca pe masura esentei nuntii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*