Nu stii ce sa faci ca sa iti creasca parul? Iata care sunt solutiile!

Pentru orice femeie este foarte important parul si aspectul lui. De fapt, parul este cel care ne poate oferi un aspect, mai placut sau mai putin placut. Din acest motiv, din ce in ce mai multe femei folosesc tot felul de trucuri pentru a avea coafuri perfecte. Ei bine, aceste lucruri conduc spre deteriorarea firului de par.

Exista unele lucruri pe care femeile le fac si fara sa isi dea seama ajung sa isi degradeze parul. In continuare, va voi oferi cateva sfaturi pentru intretinerea corecta a parului. Este vorba despre faptul ca va trebui sa faceti astfel incat sa tineti cont de aceste indicii daca vreti sa aveti un par frumos si sanatos:

In primul rand, este vorba despre rutina zilnica a parului. Parul trebuie sa fie ingrijit, insa nu trebuie sa exageram cu spalarea sau „ingrijirea lui”. Parul trebuie sa fie ingrijit si spalat de aproximativ 2-3 ori intr-o saptamana si nicodata mai des. Daca il vei spala mai des, cel mai probabil va veti confrunta cu caderea acestuia. Asadar, orice ar fi, nu va spalati parul mai des decat de doua ori pe saptamana.

Perierea parului este de asemenea foarte importanta. Acest gest este foarte benefic si stimuleaza producerea unor uleiuri care lubrifiaza scalpul si podoaba capilara. Astfel, este foarte important sa investesti intr-o perie moale si sa iti perii parul cat mai des cu putinta.

De asemenea, nu exagera cu folosirea placii , a ondulatorului sau cu a altor aparate care actioneaza termic asupra parului. Incearca sa folosesti cat mai putine aceste aparaturi pentru ca iti pot degrada parul. In plus, cand este umed, parul este foarte vulnerabil si se va rupe mult mai repede. Incearca sa le folosesti la o temperatura mai joasa daca crezi ca nu te poti lipsi de ele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*