Nevoia barbatilor de a face sex

In articolul de astazi vreau sa va scriu cateva chestii, pentru ca am observat ca sunt multi barbati care efectiv nu au ce face cu femeile, adica se distreaza cu oricare, si sunt barbati care nu au cu cine sa o faca. Eu asta nu o inteleg, cum de nu poti sa o faci cu nici o fata, pentru ca la urma urmelor femeile sunt nebune dupa partidele de amor, de limbile barbatilor care le fac toate placerile si tot felul de nebunii ca altfel nu am cum sa ii zic destea.

In aduc aminte ca un prieten, cred ca avea 30 de ani, imi povestea cum el a facut-o cu o femeie, pentru ca asa zisul prietenul lui a facut cinste cu o tarfa. Eu nu inteleg chestia asta cum vine, insa nu imi dau seama, dar banuiesc ca i-au tras-o lu aia in acelas timp. Eu vreau sa va spun ca lumea nu prea este chiar asa cum credeti, si vreau sa adresez un mesaj intr-un mod direct barbatilor, sunt atat de multe femei care sunt singure ca voi care isi asteapta jumatatea, dar nu este o modalitate matrimonialele, efectiv mai rau va stricati imaginea, asa ca faceti intr-un fel sa intrati in legatura cu mai multe persoane, dar fata in fata.

Pentru a va relaxa va recomand sa apelati la un masaj erotic, pentru ca intr-un fel va mai duceti din placerea aia nebuna, sau nu stiu s-ar putea sa o vreti si mai tare, dar nu recomand sub nici un form sa apelati la tarfe, bineinteles eu mai bine va recomand sa faceti chestia aia de a o face intr-un mod singur, decat sa o faceti cu o tarfa, si sa va treziti ca ati ajuns sa suferiti de nu stiu ce boala, in care mai aveti de trait nu stiu cati ani. Mai bine stai tu linistit cativa ani si astepti persoana care este special jumatatea ta, pentru ca eu sincer sa fiu cred in chestia asta. In acest moment sunt cu o fata, pe care mi-am dorit-o din toata inima, si pe care o iubesc cel mai tare. Totusi ideea este ca nu stiu cum ne-am gasit insa amandoi aveam foarte multe lucruri in comun, suntem exact la fel. Ce gandesc eu, gandeste si ea, si niciodata nu vom ajunge sa fie unul mai bun ca celalalt, pentru ca noi doi chiar suntem la fel.

Asa ca oameni buni, nu mai va asteptati sa vina jumatatea voastra la voi, ci faceti in asa fel incat sa o gasiti amandoi, adica si ea si tu, in acelas moment. Nu va ganditi ca o sa muriti singur, pentru ca nu este asa, fiecare persoana este destinat sa fie cu o femeie sau un barbat, dar fiecare chiar daca este urat sau frumos, este destinat cu o anumita persoana, mai putin frumoasa, sau mai putin urata.

Cam despre asta este vorba si aveti grija ce faceti, lasati tarfele si ocupati-va in gasirea unei jumatati, pentru ca singuri nu o sa traiti niciodata bine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*