Mituri referitoare la viata sexuala

Tinerii discuta foarte mult despre acest lucru si uneori au tendinta de a exagera. Internetul este bombardat cu articole despe sex asa ca informatii exista o multitudine. Insa nu toate informatiile sunt adevarate.

Multe fete cred ca nu pot ramane insarcinate in timpul menstruatiei. Total fals! Intradevar posibilitatea de a ramane insarcinata este mai mica dar totusi exista .Trebuie sa stii ca spermatozoizii supravietuiesc cateva zile dupa contacul sexual. Iar daca ciclul nu este regulat este indicat sa folositi prezervativul si in aceasta perioada.

Femeiele de toate varstele inca au idee ca contraceptivele ingrasa. Inca nu exsista un studiu clar care sa dovedeasca acest lucru deci fetelor stati linistite.

Un alt mit este acela ca femeiele ajung mai repede la orgasm decat barbatii . Totul depinde de partener si de faptul cum te penetreaza el .

Multe cred ca cu cat penisul este mai mare cu atat placerea sexuala este si ea mai mare.Total fals ! Important este sa se potriveasca vaginului tau si sa te simti tu bine. Pe majoritatea le incanta ideea unui penis mare dar uneori pentru o parte din ele aduce mai multa durere decat placere.

Un alt mit raspandit este acela ca barbatii se gandesc mereu la sex . Nu este adevarat ,daca s-ar gandi mereu la sex nu ar mai realiza nimic. Si femeile si barbatii se gandesc zilnic la sex.

Un alt mit este legat de numarul partidelor de sex pe saptamana adica 3 .  Daca incepi sa numeri acest lucru deja te pierzi in detalii si nu te mai simti bine. Important e sa te simti multumit si sa profiti de toate momentele care ti se ivesc .

Multe din femei cred ca nu pot ramane insarcinate din prima .Total gresit. Acest lucru se poate intampla oricand mai ales daca faci sex neprotejat . Si nu cred ca ti-ai dori sa ramai insarcinata imediat dupa ce abia ti-ai inceput viata sexuala.

Exista o multitudine de mituri despre care am putea vorbi dar este bine sa le inlaturam .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*