Mirror’s Edge 2

Mirror's Edge 2 EcranDICE incearca sa scape de putina frustrare in continuarea ce urmeaza sa apara pentru jocul first-person de free-running, Mirror’s Edge, CEO-ul Karl-Magnus Troedsson a spus. Intr-un interviu cu Eurogamer, Troedsson a dezvaluit filozofia din spatele noului joc Mirror’s Edge. Publisher-ul Electronic Arts a decis sa permita un ciclu de dezvoltare neobisnuit pentru joc. In locul echipelor mari care incearca sa realizeze jocurile punctual, Mirror’s Edge este in productia unei echipe mici, ce are permisiunea de a-si luat cat de mult timp are nevoie pentru a produce jocul. Troedsson a explicat ca realizeaza ca acest joc le va lua foarte mult timp, asa ca vor avea o echipa mai mica pe o perioada mai lunga de timp.

Echipa a recunoscut de asemenea ca, controalele primului joc nu au fost atat de grozave si ca rezultat DICE incearca sa faca urmatorul joc Mirror’s Edge mai distractiv si mai putin frustrant. Acestia vor cu adevarat sa continue sa faca acest joc, dar sa scape de frustrarea care a venit cu primul joc. Troedsson a spus ca se concentreaza pe lupta first-person acum, pentru a se asigura ca aduc experienta in ceva ce este cu adevarat distractiv si accesibil.

In timpul interviului, Troedsson a dezvaluit de asemenea ca DICE s-a jucat cu set-urile de realitate virtuala precum Oculus Rift. El a detaliat cum echipa monitoriza modul pentru Mirror’s Edge care a adaugat suportul Oculus Rift si producatorul a decis ca ar putea sa nu fie fezabila.

Cu toate acestea conceptul jocului Mirrror’s Edge ruland cu suportul Rift ar putea fi interesant, acesta admite ca ar fi grozav. Electronic Arts a afisat mai mult concept art si o filmare prototip pentru urmatorul joc Mirror’s Edge la conferinta de presa E3 anul acesta. Nimic nu se stie deocamdata de istoria jocului, schimbarile de gameplay sau vreo data de lansare.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*