Meciurile de box si sportul puternic

Scriu acest articol, pentru ca acum cativa ani am renuntat sa mai practic box-ul pentru ca nu mi-a mai permis timpul. Sincer sa fiu, imi pare rau ca am luat aceasta decizie, insa vreau sa fac in asa fel incat sa ma apuc iar, dar cred ca este prea tarziu. M-am ingrasat exagerat de mult dupa ce m-am lasat de acest sport, si nu stiu ce sa mai fac. Va trebui obligat chiar sa ma apuc iar de un sport.

Atunci cand practici un sport organismul tau este mult mai relaxat, se simte altfel, si la randul tau tu te simti altfel. Mai ales cu ajutorul box-ului care este dupa parerea mea cel mai bun mijloc de a te simti bine, de a elimina furia, dar in acelas timp sa ai o rezistenta buna demn de invidiat.

Mereu mi-am dorit sa am si eu manusi de box personalizate, insa nu am putut sa am asa ceva. Atunci auzisem de site-ul Sportguru.ro de unde mi-ai si achizitionat cate ceva.

La inceput am practicat handbalul, apoi fotbalul, boxul si intr-un final baschetul. In prezent pot spune ca sunt multumit de ceea ce am realizat, nu insa si de corpul meu , pentru ca am reusit sa ma ingras chiar si cu 7 kg dupa ce am renuntat la sport. Regret ca am facut asta, insa timpul nu prea imi mai permite sa dau inapoi. Totusi voi gasi o modalitate.

Dupa ce a am renuntat la box maiestrul meu ( cum se spune la box ) mi-a dat ca si cadou o pereche de manusi de box de care sunt foarte mandru. Va multumesc pentru atentie si va invit in continuare sa imi urmariti blog-ul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*