Marfuri Game of Thrones

Game of Thrones sau Urzeala Tronurilor, este un serial TV foarte aclamat de un public larg, care prezinta povestea a 7 familii nobile care se lupta pentru controlul tinutul mitic al lui Westeros.

Acest articol este pentru cei care indragesc Game of Thrones si le-ar place sa aiba lucruri din film sau carte. Daca sunteti fani atat de mari ai lui Game of Thrones si sunteti dispusi sa dati bani pe cele mai bune marfuri din serialul favorit, am sa va prezint cateva.

Lunchbox

Daca esti un parinte caruia ii place Game of Thrones foarte mult si vrei sa-ti impartasesti pasiunea cu copilul tau, te invitam sa iti achizitionezi un lunchbox in care sa ii pui mancarea cand merge la gradinita, asigurandu-va ca e si la moda.

23031

Bustul lui Daenerys 

Sunt sigur ca foarte multi dintre fanii lui Game of Thrones o au ca preferata pe Daenerys, mama dragonilor. Ei bine acum aveti la dispozitie un bust al ei pe care ati putea s-o puneti pe mobila din sufragerie. Pretul acesteia ajunge la aproximativ 100 de dolari.

Daenerys-Bust

Carti de joc

Gasim disponibile pentru achizitionare si carti de joc Game of Thrones, vintage in care avem prezente 4 familii cu contributii majore in cadrul urzelii tronurilor : Lannister, Targaryen, Baratheon si Stark.

cards

Night’s Watch

Imi plac jocurile de cuvinte si incercarea de marketing a acestui produs prin nume. Cand vine vorba de o piesa unica din Game of Thrones ese foarte greu s-o ignoram, de aceea drept piesa de rezistenta au creeat un ceas personalizat care arata minunat. Acest ceas are inscriptionat pe el „The Night’s Watch” si presupune numele unui ordin militar dedicat Zidului din Game of Thrones, acea fortificatie imensa ce este granita nordica a celor 7 regate.

Nu oricine si-ar permite acest ceas avand in vedere ca are un pret de 10.500 de dolari, dar ar fi o achizite de colectie foarte buna pentru un adevarat fan Game of Thrones.

esq-nights-watch-050913-xlg

Eu unul, fiind un adevarat fan al serialului, abia astept sa apara noul sezon si sa ma pot bucura in continuare de o actiune desavarsita. De asemeni mi-ar place sa-mi achizitionez un obiect cu marca Game of Thrones.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*