Maraton de filme

Indiferent cu ce probleme ale vietii te confrunti cea mai buna terapie sunt filmele. Te-ai saturat de problemele de la serviciu, de grija banilor, de certurile de cuplu sau copii ori pusr si simplu te afli in late situatii neplacute ale vietii.

O terapie perfecta ar fi filmele.  In primul rand este ieftina si cu siguranta va da si rezultate. Acele scenarii din viata de zi cu zi nu au cum sa nu te impresioneze. Filmele au rolul de a crea o legatura intre noi si cele mai intense si trairi ale noastre. Anumite situatii din filme ne ajuta sa gasim solutii pentru o parte din problemele noastre. De asemenea ne dau dorinta de a lupta.

Pot inlatura gandurile negre. De multe ori ne dau si initiativa de a comunica mai usor cu alte persoane. Daca stam sa ne gandim bine filmele descriu viata, reflecta victoriile si esecurile noastre si raspund si la multe intrebari pe care ni le punem. De asemenea dau o voce si o imagine gandurilor interioare, dorintelor, fricelor, si bucuriilor noastre.

Nu privi un film ca o persoana pasionata de acest gen de arata, nu fi nici prea atenta la cum arata actorii sau cum interpreteaza. Important este sa fii atenta la cum interactioneaza personajele, ce replici dau in anumite momente si cum le afecteaza acestea. Tu alegi la ce film te uiti, astfel incat sa iti schimbi starea de spirit.

Ce sa alegi pentru filme?

In primul rand semintele de floarea-soarelui sunt indicate deoarece sunt o sursa sigura de magneziu care ajuta la combaterea stresului dar si a migrenelor suparatoare.

De asemenea floricelele de probum nu ar trebui sa lipseasca. Cum se stie porumbul este un meicament antistres. De asemenea este bogat in vitaminele din grupa B, B1 dare si un efect benefic asupra fuctionarii sistemului nervos.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*