Machiajul pentru ochi mici

ochi mari
ochi mari

Stim ca inca din cele mai vechi timupri femeile au facut tot felul de eforturi pentru a arata cat mai bine si pentru as-i scoate in evidenta trasaturile frumoase. Probabil ca va ganditi ca in vremurile trecute nu existau produse cosmetice iar femeile nu aveau cum sa le foloseasca. Ei bine, sigur ca existau tot felul de trucuri si produse inventate naturale pe care le folsoeau pentru a arata cat mai bine.

Toate femeile isi doresc sa fie cat mai frumoase si de regula pun un accent mai mare pe frumusetea ochilor pentru ca asa cum stim ei sunt cea mai expresiva parte a corpului.

Exista femei care au ochi foarte mici sau lasati si isi doresc sa creeze iluzia unor ochi mai mari si mai luminosi. Pentru a obtine acest efect este nevoie sa se puna in practica cateva trucuri sau secrete:

In primul rand, este foarte important sa puneti un accent destul de important pe gene. Daca va doriti sa para ca aveti ochi mai mari trebuie sa va dati cu mascara atat pe genele inferioare cat si pe cele superioare. De foarte multe ori femeile ezita sa se mai dea pe genele inferioare deoarece ele considera ca nu mai este nevoie de asa ceva. De fapt, este foarte important sa aplicam rimel pe genele inferioare pentru a crea iluzia ochilor mai mari.

Poti sa apelezi la genele false cat mai curbate sau cat mai interesante. Astfel, veti reusi sa creati iluzia unor ochi mai mari si mai frumosi. De asemenea, puteti sa folositi un creion alb, asa cum ne indica chiar specialistii pentru a crea iluzia unor ochi mai mari. Aplicati-l pe linia apei.

Fardurile pastelate si deschide la culoare sunt foarte idnciate pentru a face ochii sa para mai mari. De asemenea, puteti sa folositi nuante metalice sau sidefate deoarece acestea fac ca ochii sa para mai mari.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*