Lucrurile de care are nevoie un copil in prima zi de scoala

Suntem deja in 15 septembrie si se simte acest lucru. O agitatie destul de mare tulbura linistea orasului. Pentru ca ai si tu un prichindel care trebuie sa mearga la scoala fie de dupa vacanta, fie pentru prima oara stii deja cat de greu este sa iti pregatesti copilul pentru scoala.

Ai inceput sa faci cumparaturile din timp pentru ca nu iti doreai sa ramai pe o ultima suta de metri cu lucrurile care ii trebuie copilului. Inainte sa ii umpli copilului ghiozgdanul cu foarte multe lucruri care nu sunt utile ar trebuie sa tii cont ca aceasta prima zi de scoala nu este o zi ca toate celelalte cand copilul tau trebuie sa mearga cu un ghiozdan greu la scoala.

Chiar daca i-ai cumparat foarte multe rechizite atractive pentru el, iar el isi doreste sa le ia pe toate in ghiozdan in prima zi de scoala, ar trebui sa stii care sunt lucrurile care sunt cu adevarat utile in prima zi de scoala a copilului.

In primul rand, trebuie sa stii foarte bine, sa te informezi inainte sa inceapa cursurile daca scoala la care l-ai inscris pe copilul  tau impune o anumita uniforma. Exista anumite scoli care au reguli interioare, pe care trebuie sa le respecte si tinuta copilului. Astfel, trebuie sa stii care sunt regulile si daca uniforma trebuie sa fie comandata prin scoala sau daca trebuie sa te ocupi chiar tu de acest aspect.

De asemenea, tine cont ca cel ami mportant accesoriu al copilului din prima zi de scoala este ghiozdanul. Este posibil ca micutul tau sa fie atras de tot felul de articole pe care le-ai cumparat si sa isi doreasca sa le ia cu el in prima zi de scoala. Nu incarca ghiozdanul copilului  pentru ca acest lucru nu are rost. Pune-i un caiet si un penar si pastreaza restul spatiului gol.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*