Lucruri necesare in casa noua

Daca v-ati hotarat sa va mutati impreuna atunci este excelent. Dar cu siguranta trebuie sa te hotarasti ce trebuie sa iei cu tine si ce trebuie sa lasi acasa la parinti. Pare o decizie cam grea intradevar, dar iata cateva sfaturi de care poti tine cont pentru ca lucrurile sa mearga asa cum trebuie. Daca s-ar muta el la tine ar fi mult mai simplu. Bagajul lui nu ar fi atat de mare ca al tau. Dar daca te muti tu la el atunci lucrurile se complica putin.

Probabil ti-ar placea sa iti iei toata camera si baia. Si daca ai stat intr-un apartament cu chirie atunci impachetezi totul si gata. Trebuie sa intelegi ca sifonierul lui o sa devina sifonierul vostru. Fie va hotarati sa luati unul nou sau il impartiti pe cel pe care il aveti. Este bine intai sa vezi de ce spatiu dispui. Tine cont ca toate hainele tale trebuie sa iti incapa undeva. La fel si incalatrile, esarfele si restul lucrurilor. Este bine sa iei la tine doar hainele de sezon si restul sa le tii la parinti in cazul in care ai locuit cu ei.

Normal ca trebuie sa iei totul la tine, dar totusi produsele pe care nu le folosesti este bine sa le arunci pentru a nu folosi spatiu inutil.Tine cont ca si lui trebuie sa-i ramana un pic de spatiu. Nu doar trusa ta de cosmetice conteaza ci si produsele lui de ingijire.

De asemenea tu vei fi sefa mai ales daca vien vorba de curatenie.Trebuie sa te asiguri ca este curatenie in cuibusorul vostru de nebunii. Si asigura-te ca ai ustensilele necesare pentru a face mereu face curatenie. Intreaba-l pe el si consulta-te cu el inainte de a te apuca de curatenie. Poate te ajuta si el putin, la urma urmei stati amandoi si amandoi trebuie sa participati la curatenie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*