Lucruri de facut offline

CitestePentru multi dintre noi, internetul este o sursa primara de recreatie si o parte critica a muncii de zi cu zi. Indiferent cum il folosesti, te astepti sa fie acolo tot timpul. Cand conexiunea ta cade, tristetea cu rapiditate umple camera. Este amuzant cat de dependenti sunt oamenii de internet. Suntem atat de dependenti, incat lipsa conectivitatii pare ca altereaza viata. Recunosc, atunci cand nu imi merge internetul, nivelul meu de frustrare creste foarte mult si ma simt in cele din urma neajutorat.

Cu toate acestea este important sa-ti aduci aminte ca nu sunt date care merg prin venele noastre, este sange. Nu traim si murim online si sunt o multime de lucruri pe care le putem face in timp ce internetul este picat. Asa ca hai sa nu ne plangem, haideti sa folosim timpul in plus folositor.

Citeste carti electronice

Navighezi online, dai peste o carte buna electronica, o descarci si o salvezi in folderul ebook pentru a te intoarce la ea mai tarziu. Acel moment a venit acum, acum este timpul sa deschizi acele fisiere PDF si sa incepi sa le citesc. Daca ti-a placut o carte in trecut, citeste-o din nou. Sunt sigur ca poti obtine informatii valoroase in acest proces.

Citeste reviste si ziare

Ia si citeste o revista sau un ziar pe care l-ai rasfoit ieri repede. Stiu ca este un soc, sa ai timp sa citesti ziarul cand poti sa primesti stirile la un click? Dar citirea conventionala a stirilor are propriul farmec si propria importanta.

Curata-ti computerul

Timpul perfect de a scoate acele cabluri din spatele computerului, deschide computerul si incepe sa cureti gramezi de praf care s-au acumulat in ultimele saptamani. De asemenea poti sa-ti cureti intregul birou si sa-l faci sa arate proaspat. Te simti altfel si lucrezi altfel intr-un mediu proaspat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*