LoL versus Dota 2

descărcare (3)In ce tine de jocurile MoBA existente in online la ora actuala, poate ca cele mai proeminente, cele mai de succes si cele mai jucate sunt League of Legends si DoTA 2. League of Legends si DOTA 2 sunt cele mai jucate jocuri de tip MoBA la ora actuala in intreaga lume, atat la nivel de amatori cat si la nivel profesionist.

De mentionat este faptul ca League of Legends a pornit jocul bazandu-se pe principiul DOTA 1. Ideea este ca spre deosebire de DOTA 2, League of Legends, chiar daca adopta acelasi stil, are un joc mult mai dezvoltat, mult mai stilizat din punct de vedere stilistic si mult mai agreat in intreaga lume.

Aceasta popularitate l-a facut sa ajunga la ora actuala cel mai jucat joc MoBA din lume cat si cel mai vizionat. De ce zic vizionat? Ei bine pentru ca lumea gaming-ului nu inseamna doar persoane ca noi care seara, in fata calculatorului sau a laptopului mai pierdem timpul jucat 1-2 jocuri.

Lumea gaming-ului profesionist este incadrata deja in categorie eSports si produce acel continut competitiv exact ca in cazul unui meci de fotbal. Da, la 5 ani dupa ce si-a facut aparitia, League of Legends a ajuns sa fie atat de jucat incat exista competitii oficiala in fiecare regiune, clasamente, premii in bani si mai important, spectatori cat nu ajung locurile din salile in care se desfasoara competitiile oficiale.

Mergand pe acest exemplu, putem spune ca League of Legends a reusit sa lase cu mult in urma DoTA 2, chiar daca este jocul dupa al carui principiu LoL-ul a pornit.In lumea LoL-ului exista deja foarte multi sponsori sie chipe profesioniste care stau in case de gaming si joaca pentru a se imbunatati si bineinteles, pentru a castiga bani ca la un orice loc de munca foarte bun, facand ceea ce le place cel mai mult: jucandu-se.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*