Lexus pe roti de gheata

lexus pe gheata

Industria automobilelor se dezvolta pe zi ce trece, implementand din ce in ce mai multe lucruri doar ca sa impresioneze pasionatii de masini. Insa, un loc special este pastrat pentru Lexus. Parca pe la inceputul acestui an Lexus ne prezenta un hoverboard uimitor, dar se pare ca producatorul de masini nu vrea sa se opreasca aici, asa ca doreste sa faca impresie in randul pasionatilor de automobile. Dar, oare ce isi doreste Lexus sa faca este chiar practic? Ei bine, nu chiar, dar asta nu inseamna ca Lexus nu ar putea fi un model excelent in lumea automobilelor.

Lexus NX pe gheata

Cea mai recenta demonstratie este un Lexus NX, care merge pe „cauciucuri” de gheata. Da, roti sculptate in gheata; gheata reala; apa care ingheata- stiu ca nu iti vine sa crezi, dar de aceea repet.

Prin intermediul unei colaborari cu studio-ul care se ocupa de sculpturi in gheata, Hamilton Ice Sculptors, Lexus a facut ca vehiculul sau sa fie unul destul de „chill”, dar nu si fara un efort considerabil. Potrivit Alexander Stoklosa la Car and Driver, fiecare roata de gheata a NX a facut ca echipa de sculptori in gheata sa munceasca vreme de 36 de ore.

Daca te uiti mai atent, vei observa ca rotile nu sunt simple forme generice de anvelope. Fiecare roata de gheata a fost creata cu migala si rabdare, astfel incat sa semene cu una adevarata. De asemenea, fiecare roata a fost prinsa cu cleme specifice pentru ca masina de 1800 kg sa poata fi sustina de apa inghetata- de asemenea, echipa a adaugat si un LED albastru la fiecare roata, care subliniaza capodopera realizata de sculptori.

Pentru a se asigura ca rotile nu se vor topi, se pare ca vehiculul a fost mentinut intr-o incapere la temperaturi de -30 grade Celsius. Si, cu toate ca nu are niciun sens, nimic nu se compara cu aceasta idee a celor de la Lexus.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*