Izoleaza-ti peretii interiori pentru mai multa caldura in camera ta

adeziv
adeziv

Cand vine vorba de propriul tau confort, tu esti in masura sa iti creezi cele mai bune conditii pentru ca acesta sa fie satisfacut, incat apelezi la cele mai bune strategii si la cele mai bune materiale menite sa iti asigure cat mai multa caldura in anotimpul rece.

Din acest motiv marii mesteri zidari spun ca izolatia peretilor din interior este cea mai buna optiune, incat are unele din cele mai importante avantaje, pentru ca in acest fel caldura se pastreaza mai mult in interior si necesita un consum mai mic de energie. Atunci cand optezi pentru o astfel de strategie este bine sa stii ca proiectarea unui perete cu o izolatie interna necesita intotdeauna cat mai multe informatii despre structura constructiei, despre materialele din care cladirea este construita si in cele din urma despre anul constructiei.

Atunci cand alegeti sa va izolati peretele din interior, este bine sa stiti ca materialele de la Adrenco Design aplicate pe pereti constituie cea mai sigura forma de a-ti proteja caminul si de a te simti mai in siguranta in propria ta locuinta.

Izolatia din interior tine frigul departe

Izolatia de interior se realizeaza in cele mau multe cazuri cu poliester expandat, incat se executa in cea mai usoara manevra si in cel mai scurt timp. Iti va lua mai mult timp sa izolezi o camera daca peretii acesteia nu sunt drepti si trebuie sa iti organizezi suprafata de lucru pentru o munca mai eficienta.

Cea mai cunoscuta forma de izolatie interioara este cea cu rigips si vata minerala, fiind si cea mai sigura modalitatea de a nu risipi caldura emanata in camera, asigurandu-ti o temperatura ridicata, chiar si cand temperatura de afara indica – 30 de grade Celsius. Cel mai mare dezavataj al izolatiei cu rigips este dat de micsoararea spatiului camerei, incat profilele pe care se sustin placile de rigips iau cel putin 7-8 centimentru din fiecare perete, la care se mai adauga cativa centimetri de adeziv. Izolatia cu rigips se poate folosi si pentru tavane, incat se executa relativ usor si simplu si vei obtine un perete mult mai rezistent.

Ce mai trebuie sa stii despre izolatia interioara a peretilor este ca pe timp de iarna iti asigura maximul de caldura si confort, iar in timpul verii iti asigura maximul de racoare, incat placile de rigips au dublu efect. Daca optati pentru aceasta strategie, tineti minte sa cumparati cele mai bune tencuieli, cele mai bune adezive astfel incat rezistenta acestora sa nu se deterioreze in timp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*