Importanta anvelope

75707Pentru a beneficia de o manevrabilitate buna si o franare eficienta in toate conditiile de conducere si in toate anotimpurile, anvelopele trebuie sa fie intr-o stare foarte buna si umflate corespunzator.

In aparenta poate parea simplu insa o anvelopa este un corp de inalta tehnologie care implica flexibilitate si confort si care trebuie sa reziste la soc si la uzura.

Oriunde si in orice conditii ne putem confrunta cu probleme de genul  unei pene. Pana este de cele mai multe ori imprevizibila, nu necesita foarte multa atentie in schimb poate fi foarte periculoasa. Din acest motiv trebuie ca fiecare sofer sa aiba tot timpul o roata de rezerva si un cric pneumatic lincos.ro in portbagaj.

Preisunea in anvelope se recomanda de catre producatori si trebuie sa fie cat mai potrivita pentru a putea optimiza performanta masinii. De retinut este faptul ca anvelopele, chiar daca sunt noi, pot pierde aer in mod regulat. Astfel, nu uitati niciodata de rezerva pentru ca nu se poate sti. Astfel, este necesar sa sa controlati presiunea in fiecare luna si sa nu uitati de acest lucru niciodata.

Schimbarea anvelopelor este cel mai important lucru, un lucru esential care ne poate salva viata in conditii de siguranta. De asemenea, simplul facpt ca aveti grija foarte mare de anvelope i va feri pe cei din jur de anumite momente neplacute.

In cazul in care una dintre roti ar exploda, se vor notifica prin vibratie anumite devieri ale volanului in stanga sau in dreapta . In cazul in care roata cu probleme se afla in fata atunci problemele sunt mai mari si riscurile si mai mari.

De asemenea, trebuie sa reglati foarte bine inaltimea masinii. Acest lucru este necesar pentru a putea configura roata de rezerva fara sa mai ridicam sau sa pozitionam gaurile de pe marginea opusa a pastilelor plasate pe butul rotii. Aveti grija ca suruburile sa fie stranse cat mai bine fara sa lasati libera vreo rezistenta.

In cele din urma nu uitati sa strangeti foarte bine suruburile care determina directia masinii si miscati volanul pentru a verifica precizia si directia.

Suruburile trebuie sa fie stranse atunci cand sunt orientate in jos. In cazul in care nu sunteti sigur ca ati infiletat bine suruburile apelati la o benzinarie unde vi se vor strange cu un pistol cu aer.

Este foarte important sa va pretuiti viata si sa aveti tot timpul sculele necesare pentru o buna functionalitate a masinii si pentru a preveni anumite pericole.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*