Implanturile cu botox- solutia frumusetii

Botox_clip_image004Urmarim printre persoanele publice si observam tot mai des foarte multe persoane care apeleaza la implanturile cu botox sau la operatiile estetice pentru a avea „tinerete fara batranete”. Recunoastem sau nu, aceste implanturi se fac pentru a ascunde imperfectiunile cauzate de trecerea timpului.

Din punctul meu de vedere, operatiile estetice ar trebuie sa se faca persoanelor care au suferit un accident, care au nevoie de o reconstructie a mainilor sau a picioarele sau pur si simplu a fetei. Exista perosane care au suferit anumtie accidente si au nevoie de o operatie estetica pentru a se reconstrui. In ziua de astazi oamenii apeleaza la aceste metode pentru a arata mai tinere sau pentru a ascunde anumite imperfectiuni.

Se pare ca in ziua de astazi exista destul de multe persoane care apeleaza la tot felul de reconstructii pentru a arata cat mai bine.

Potrivit studiile se fac din ce in ce mai multe operatii esetetice. In fiecare an se inregistreaza cresteri cu pana la 10 % a persoanelor care apleaza la astfel de metode.

Pleopele cazute sunt in fapt reale probleme de sanatate. Se pare ca in urma caderii lor se produce un exces de piele si o scadere a tonusului musculaturii cu ajutorul careia putem sa controlam miscarea pleoapelor.

In acest moment ochii devin din ce in ce mai iritati mai uscati si nu mai au posibilitatea sa sa exercite functias protectoare. Pleoapa se rasfrange spre interioare si genele produc iritatii si rani ale conjunctivei.

Ce pesupune aceasta interventie? De fapt se indeparteaza pielea in exces si grasimea herniata sau o fasie de muschi a pleoapei. Se incizeaza prin santul de deasupra ochilor pentru ca caeasta sa nu fie vizibila si se face anestezie locala.

Operatiunea nu este foarte dureroasa mai alex ca se aplica anestezie. In plus, rezultatul este unul cat de poate de frumos si… estetic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*