Idei pentru amenajarea unei bai mici

Baia este foarte importanta pentru noi, mai ales ca fiecare membru al familiei petrece o parte din timp in interiorul ei. Totusi, nimic nu poate fi mai enervant decat sa avem  o baie extrem de mica in care ar trebui sa includem un wc, o cabina de dus si o chiuveta intr-un spatiu foarte mic. Ei bine, oricum ar fi avem nevoie de spatiu sa ne deplsam, sa ne miscam.

Reamenajarea unei bai foarte mici poate implica un adevarat complex de strategie. Astfel, va trebui sa faceti astfel incat sa cumparati gresie si faianta intr-o nunta cat mai placuta, deschisa. In plus, totul trebuie sa fie usor de intretinut, asa ca va trebui sa optati pentru un bej sau un crem. De asemenea, trebuie sa aveti grija sa aveti cabina de dus suficient de incapatoare pentru fiecare membru al familiei, insa sa nu ocupe prea mult spatiu. Totusi, daca incepeti sa amenajati baia incepand de la gresie si faianta va trebui sa faceti astfel incat sa puneti foarte bine tevile si instalatia. Recomand www.instalator-brasov.ro.

Un alt truc care functioneaza foarte bine si care poate crea senzatia unui spatiu mai mare este montarea unei oglinzi. Pe langa faptul ca trebuie sa aveti o oglinda deasupra chivetei, mai puteti monta una mare. Aceasta va ajuta sa creati senzatia unui loc mult mai spatios.

Apoi, o alta problema destul de frecventa care apare in cazul in care avem o baie mica este faptul ca nu putem depozita toate lucrurile de care avem nevoie. Totusi, avem nevoie ca in baie sa detinem un dulap care sa contina prosoape, produse cosmetice si alte lucruri. Ce va trebuie sa faceti in acest caz? Ei bine, cu cat veti reusi sa organizati mai bine aceste produse, cu atat baia va arata mai spatioasa si mai mare. Puteti alege sa montati pe pereti tot felul de corpuri si astfel castigati mai mult spatiu la nivelul pardoselii.

In cazul in care va doriti ca locuinta dvs. sa fie una amenajata cu cat mai mult stil va trebui sa faceti astfel incat sa va ganditi chiar si la cele mai mici detalii. In cazul in care vrei sa decorezi totul intr-un stil creativ va trebui sa ai grija ca atmosfera sa fie cat mai relaxanta, iar locul cat mai frumos amenajat.

De asemenea pentru o baie cu un impact mai puternic se poate opta pentru piatra naturala deoarece aceasta va da o nota de rafinament incaperii. Incercati sa evitati baile extrem de banale pentru ca acestea nu vor arata foarte bine. In plus, cu cat baia va fi mai sofisticata si eleganta, cu atat va rezista mai mult in timp si va fi mereu o baie in tendinte pentru o vreme lunga de timp. Piatra naturala poate fi aleasa in functie de buget si de preferintele noastre deoarece poate fi combinata intr-un design de granit, onix sau marmura. Piatra poate fi combinata cu placi ceramice in nunate cat mai neutre pentru ca aspectul sa fie unul minunat.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*