Iata ce trebuie sa faci daca un loc de munca stresant

O foarte mare poarte din viata ne-o petrecem la serviciu si din acest motiv trebuie sa facem astfel incat sa ne simtim bine si confortabil la serviciu. Exista multe momente cand pur si simplu nu stim ce am putea sa facem ca sa nu mai avem conflicte la serviciu insa se pare ca aceste lucruri sunt de multe ori inevitabile. Exista foarte multe persoane care isi gasesc destule de multe lucruri care sa le afecteze la locul de munca.

Sigur ca nimic nu poate fi mai jalnic decat sa ai parte de un sef care este mai mereu nemultumit si caruia nu reusesti niciodata sa ii faci pe plac. Se intampla de foarte multe ori ca unii sefi sa creada ca totul li se cuvine si isi doresc ca lucrurile sa fie facute in cu totul alt stil decat cel pe care il folosesc angajatii. Este vorba despre acel gen de sefi carora li se pare ca nimic nu este facu asa cum trebuie si ca nimeni n poate face treaba mai bine decat el.

Oricum ar fi, daca aveti un astfel de sef ar trebui sa faceti astfel incat sa va exprimati punctul de vedere cu privire la lucrurile cu care nu sunteti de acord. Invatati sa va exprimati punctul de vedere si sa apreciati cand avei dreptate si cand nu aveti dreptate.

Nu va fi chiar atat de greu sa faci asta insa nici nu trebuie sa iti lasi seful sa te transforme intr-un sac de box emotional. Invata sa te afirmi si s aiti spui punctul de vedere.

De asemenea, daca vrei sa nu mai fii stresat la locul de munca ar trebui fii un ascultator activ. In loc sa asculti toate tiradele sefului tau mai ibne ai fi atent la ceea ce spune. Vezi unde gresesti si ce si-ar dori el sa schimbe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*