Iata ce trebuie sa faci ca sa te trezesti in forma

Indiferent cat suntem de diferiti cu totii avem lucruri in comun. De cate ori nu v-ati gandit ca ar trebui ca dimineata ar trebui sa te trezesti mai bine dispus? Sa ne amintim de vorba aceea : „Ziua buna se cunoaste de dimineata”. Din cauza oboselii se intampla de foarte multe ori sa ne trezim extrem de mofturosi si sa  nu mai avem chef de nimic. Acest lucru nu este tocmai un lucru prea bun pentru ca ajungem sa avem zile proaste.

Ne-am dori sa ne trezim dimineata plini de viata si sa ne simtim extrem de bine. Sigur ca ne dorim cu totii aceste lucruri. Totusi, pentru a obtine cat mai usor aceste lucruri este foarte important sa faci astfel incat sa ai anumite obiceiuri inainte de culcare. Iata care sunt aceste obiceiuri si ce ar trebui sa faci de seara pentru a avea o zi plina de energie si mult mai buna:

In primul rand este absolut esential sa iti treci intr-un registru implinirile pe care le-ai acumulat in ziua respectiva. Este absolut esential sa faci astfel incat sa iti multumesti pentru fiecare zi care a trecut. Scrie-ti lucrurile care te-au multumit in ziua respectiva si incearca sa le eviti complet pe cele care iti provoaca diferite regrete sau lucrurile care au ramas neterminate. Este foarte important sa iti demonstrezi recunostinta pentru ca ai nevoie de aceste lucruri.

Propune-ti sa traiesti urmatoarele 24 de ore numai in implinire si sa faci doar lucruri care te implinesc si te fac fericiti. Trece aceste lucruri in acel registru si a doua zi te vei trezi mult mai bine si mai fericit. Incearca sa faci doar lucrurile care te fac sa fii fericit si actiunile care iti plac, in functie de aspirtiile tale.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*