Heylux Iasi – Paradisul femeilor

heylux

heyluxExista femei fericite, femei mandre de ceea ce sunt, femei care nu se sfiesc in fata personalitatii lor, desi au o anumita meserie despre care societatea nu stie foarte multe lucruri. A fi model de videochat inseamna cu totul altceva decat imaginea pe care a conturat-o populatia. Meseria de model de videochat poate fi considerata fara doar si poate o viata de printesa sau de super-star. De fapt, sa fii model de videochat inseamna sa fii o stea, sa fii un star, sa fii o femeie frumoasa, incantatoare, inteligenta, ingrijita, dichisita, aranjata, iar lista ar continua cu succes.

Exista femei implinite, fericite si pline de viata. Acestea pe care le-am intalnit sunt angajate in cadrul unui studio numit Heylux. Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, apreciata si complimentata. De fapt, acest mediu virtual nu face decat sa le faca pe doamnele si domnisoarele modele sa fie mai increzatoarele in propriile calitati. Faptul ca este apreciata si iubita este un lucru foarte important pentru fiecare femeie.

Am reusit sa imi schimb parerea despre videochat pentru ca si viziunea mea era cu totul alta fata de cea din realitate. Am reusit sa-mi schimb radical opinia datorita Mariei, o femeie de 30 de abonusni care se angajase la Heylux Iasi. Maria imi povestise ca nu a avut o copilarie si o viata foarte usoara si ca a incercat din rasputeri sa se mentina la suprafata si sa aiba un trai decent. De fapt, decizia de a fi model de videochat venise intr-un moment spontan, de disperare pentru ca avea nevoie urgenta de bani. Faptul ca a intrat in familia celor de la Heylux nu poate decat sa o bucure pe Maria care are parte in momentul de fata de rasfatul vietii sale.

Cand am cunoscut-o pe Maria am avut in fata o femeie care nu avea incredere in ea, care nu se iubea pe sine ca si femeie, o femeie neingrijita, in ciuda faptului ca era extrem de tanara si frumoasa. Schimbarile s-au vazut de la o zi la alta. Maria castiga mai multi bani intr-o zi decat castiga oamenii obisnuiti intr-o luna de zile de munca. Totusi, in cazul ei nu sesizam doar diferente fizice. Ea nu doar ca este o femeie mult mai frumoasa, eleganta si rafinata, ci este o femeie puternica, care stie ce vrea de la viata si extrem de echilibrata. “Pentru mine conteaza foarte mult meseria asta. M-am obisnuit si imi este drag de fiecare faimadata sa ma intalnesc cu colegele mele.  Sigur ca cea mai mare atractie sunt banii pentru ca sunt constienta ca nu as fi castigat banii acestia vreodata avand un alt job. Totusi, ceea ce ma incanta foarte mult este faptul ca acum sunt mai increzatoare, sunt apreciata si iubita. Uneori am impresia ca visez si ca tot ce mi se intampla nu este real”.

Acestea sunt lucrurile pe care Maria le spune mereu cu seninatate si cu zambetul pe buze atunci cand vine vorba despre Heylux, locul in care munceste ea. Pe mine una m-a convins!

 

 

9 comentarii

  1. acesta meserie are avantaje si dezavantaje. ce poate fi mai bine decat sa ai bani si tot ce iti doresti?

  2. poate fi una din cele mai placute experiente. este o munca cinstita, nu ca altele. nu trebuie sa depui efort intelectual si trebuie sa stii sa te pui in valoare.

  3. atunci cand vine vorba de lux, acest studio se intrece pe sine., … fetele au make-up artist-ul lor, au masina de deplasare, au bani si haine cate isi doresc. nu cred ca muncesc eu intr-un an cati bani castiga ele intr-o luna. o meserie de viitor

  4. a fi model de videochat inseamna sa imi pun in valoare coprul. si asta fac, doar ca de acasa. nu imi e rusine. am bani si daca am bani imi pot lua ce imi lipseste.

  5. niciodata nu e prea tarziu sa te orientezi in cariera. daca esti majora poate fi o solutie buna. muncesti cat vrei, cum vrei si pentur cine vrei.

  6. pare k astea de aici traiesc in povesti… pun pariu k nu se plang de bani… ce bine ar fi dak am lucra toate in domeniu ji am avea ce vrem…da banii nu sunt totul uneori

  7. cea mai buna solutie pentru prietena ta si pentru tine este sa munciti unde va simtiti implinite. banii nu sunt totul, trebuie sa aveti respect si demnitate, poate asta a gasit si maria la acest studio. foarte bine

Comentariile sunt închise.