Greselile oamenilor la inceput de cariera

Business handshake to seal a dealIn ziua de astazi este destul de greu sa reusim sa ne gasim un loc de munca, de care sa fim multumiti. Oamenii se multumesc cu ceea ce le iese in cale si nu au asteptari atat de mari de la ei. In momentul in care isi gasesc un loc de munca, oamenii nu au pretentii si fac anumite lucruri tocmai din teama de a nu fi respinsi. Ei considera ca daca nu isi spun nevoile sau preferintele, cu siguranta vor fi acceptati.

In continuare, voi prezenta cateva dintre lucrurile pe care le fac unii oameni din cauza ca nu isi doresc s afie respinsi la locul de munca:

In primul rand, as vrea sa vorbesc despre faptul ca foarte multi dintre oameni care sunt la inceput de cariera, nu vorbesc din teama de a nu fi respinsi. Ma refer la faptul ca o parte din oameni nu isi cer drepturile asa cum ar trebui, de exemplu in cazul unei mariri de salariu: oamenii nu spun ca isi doresc sa aiba un salariu mai mare in ciuda faptului ca colegii ar aprecia acest lucru.

O foarte mare parte a oamenilor refuza sa vorbeasca din teama de a nu fi respinsi si pentru ca nu au incredere in propriile forte. De foarte multe ori, unii oameni nu spun ceea ce isi doresc sau care sunt asteptarile lor pentru ca, asa cum considera ei, ar putea fi respinsi sau desconsiderati.

Ei bine, este foarte important sa stii care iti este locul si s aiti cunosti adevarata valoare. Este important sa crezi despre tine ca lucrezi profesionist si respectuos si meriti mai mult decat ti se ofera. Daca te vei privi tu cu respect, cu siguranta si cei din jurul tau vor face acelasi lucru.

Este foarte important sa stii ceea ce iti doresti si sa stii sa iti ceri drepturile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*