Google Smartwatch

Google SmartwatchDe mult timp se zvoneste ca Google ar avea in dezvoltare un smartwatch. Ei bine se pare ca se asteapta a fi livrat la jumatatea sau sfarsitul lui Martie. Cu toate acestea multi membrii din echipa de dezvoltare a ceasului din Google cred ca aceasta data va fi amanta pana in Iunie sau ceasul va fi livrat incomplet cu caracteristici mult mai mici decat ce s-a vrut a se livra initial. Din cate se vede data de lansare a ceasului nu este inca stabilita.

Prototipele ceasurilor sunt inchise intr-o cladire Google cu securitate maxima si nu se vor putea scoate din frica de a nu se afla pe piata stirilor.

Potrivit oamenilor care sunt familiarizati, un prototip al ceasului avea o curea de otel Pebble, fata patrata si un display colorat digital cu un fundal gradient in care culorile se schimba incet.

Dar s-a zvonit ca acum Google va livra ceasul cu o curea de plastic fata de cum s-a vrut initial. Cureaua a fost una din conceptele pe care compania le-a explorat. Ceasul are un display full color cu un fundal LCD care arata ca un smarphone ieftin, care este capabil sa afiseze imagini full color.

Ideea principala cu care s-a creat ceasul este ca nu ar trebui sa scoti telefonul din buzunar pentru alerte ambiante, cum ar fi sa vezi cine te suna sau cine ti-a dat mesaj.

Software-ul ceasului suporta notificarile prin imperecherea LE cu un smartphone cu Android. Interactiunile cu acesta vor fi capabile prin gesturi, precum tragerea cu degetul sau atingerea pentru selectie.

Dezvoltarea ceasului este condusa de o echipa din Google, care include designeri din echipa Android. Ceasul este vazut ca un accesoriu pentru telefoanele cu Android.

Problema cu multe din dispozitivele de astazi include viata bateriei si seturi de caracteristici, lucruri care ne pot imbunatatii viata.

Ceasul pare o idee interesanta dezvoltata de cei de la Google, dar nu se stie cand va fi lansat cu exactiate si ce pret va avea.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*