Gesturi de casatorie

Foarte multe femei isi doresc sa fie mirese doar de dragul de a se marita, de a purta rochia alba imaculata si de a incinge o petrecere doar in cinstea ei si a printului sau.

In ultima vreme nu prea am mai auzit femei care sa isi doreasca sa se casatoreasca cu un barbat potrivit ci mai degraba aleg sa se casatoreasca doar de dragul de a se casatori.

Casatoria este o alegere care trebuie sa fie facuta pentru toata viata si de aceea trebuie sa fie gandita foarte bine. In momentul in care decidem sa ne casatorim trebuie sa fim sigura ca este cea mai buna alegere, ca nu avem nimic de schimbat la persoana de langa noi pentru ca ne multumeste cu totul asa cum este ea.

Daca iti doresti foarte mult sa te casatoresti mai repede si nu stii cum sa il faicp e iubitul tau sa te cearca in casatorie si daca esti sigura ca el este alegerea ideala, iata ce ar trebui sa faci:

In primul rand nu trbeuie sa il cicalesti in fiecare zi amintindu-i faptul ca trebuie sa te ceara odata in casatorie. Daca vei insista atta de mult este posibil ca barbatul de langa tine sa pelce cat mai repede. Este normal sa ii bati un apropo si sa ii spui ca el este barbatul visurilor tale insa nu ii repeta in fiecare saptamana cat de mult astepti tu sa ii fii sotie. Este foarte important sa stii sa il faic sa te doreasca si sa te iubeasca si nicidecum nu trebuie sa il bati la cap.

Apoi, daca iti doresti sa fii ceruta in casatorie trebuie sa fii foarte responsabila. Daca iti doresti sa fii ceruta in casatorie trebuie numaidecat sa ii demonstrezi partnerului ca esti si ca poti fi cea mai buna mama si cea mai buna sotie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*