Gaseste-ti pasiunea

PasiuneCe te trezeste din pat dimineata? Majoritatea oamenilor ar raspunde la aceasta intrebare cu „alarma mea” ? Eu pretind ca cei mai fericit oameni din lume ar putea sari din pat fara folosirea unei alarme ! De ce? Fiindca au pasiunea arzatoare de a schimba lumea. Acum sa clarificam, daca nu sari din pat dimineata, este bine. Ceea ce inseamna ca mai degraba te trezesti pentru a merge la munca.

Asa ca intrebarea ramane, de ce esti acolo? Daca nu ai pasiunea arzatoare de a-ti indeplini scopurile la munca, atunci doar tragi de timp. Nu este nimic rau in asta, doar ca nu vei sari din pat dimineata. Asa ca, cum ne descoperim pasiunea? Cum obtinem o perspectiva asupra vietii ? Aceste sfaturi te vor ajuta sa-ti descifrezi pasiunea si sa-ti aprinda spiritul.

Ce iti place sa faci ? De multe ori oamenii sunt cei mai fericiti cand fac ceva, ce provoaca bucurie. Nu sunt un fan al zborului, asa ca, daca devin un pilot nu este o idee prea buna. Totusi, imi place sa scriu foarte mult, asa ca uite unde ne aflam. Ce iti place foarte mult sa faci? Cum poti face mai mult din ce iti place in fiecare zi? Daca chiar te bucuri sa faci acest lucru, cineva va vrea cu adevarat sa te plateasca pentru asta. Poti fi chiar propriul sef, daca iti dai seama cum sa iti monetizezi talentul.

Cu ce abilitati ai fost nascut? Fiecare dintre noi am fost nascuti cu un set de abilitati. Ai lucruri in arsenalul tau de abilitati pe care eu nu as fi in stare sa le fac cu 100 de ani de antrenamente. Care sunt darurile cu care ai nascut si ar putea contribui la societate? Cum poti folosi aceste abilitati sa aduci mai multa bucurie in viata ta? Intotdeauna facem o treaba mai buna cand muncim cu puterea interioara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*